црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Eno i Blic traži klikove.Ciganisanje i kopanje po tuđim računarima.Како ће изгледати живот 2022.године...ху керс, почела сам да живим као браћа Цигани, дан за даном...Крсто, од мене клик добити нећеш![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eno i Blic traži klikove.Ciganisanje i kopanje po tuđim računarima.Како ће изгледати живот 2022.године...ху керс, почела сам да живим као браћа Цигани, дан за даном...Крсто, од мене клик добити нећеш![]()
Ima lek i koristi ga redovno.jedino bogi ne boli glava![]()
a ja mislio apoteKARлекАР решава проблем![]()
Pa kad neki troše previše a neki nedovoljno.Na kraju su svi u minusu.pa da
nije ko nekima od nas leku isteko rok trajanja![]()
Бооожеее, па они су тако исфеминизирани.a ja mislio apoteKAR![]()
yebo ne yebo qurzu vreme prolaziPa kad neki troše previše a neki nedovoljno.Na kraju su svi u minusu.
Prolazi ali ako redovno vežbaš onda prolazi sporije...vežbaj.yebo ne yebo qurzu vreme prolazi
srecom ja sam kasno poceo, negde oko 27-e![]()
cenis?Бооожеее, па они су тако исфеминизирани.
ako je brate tebi sex vezbanje, onda je dobro sto sam cimbenik zvani pripovedacProlazi ali ako redovno vežbaš onda prolazi sporije...vežbaj.
Ne, nego mi je kao hrana i voda,ne mogu bez njega...ako je brate tebi sex vezbanje, onda je dobro sto sam cimbenik zvani pripovedac![]()
Danas bas nisam bistra i brza, ne mogu da provalim ko si, ajde mi pomozi malojedino bogi ne boli glava![]()
tebi stvarno nije dobro, kad njega ne provaljujesDanas bas nisam bistra i brza, ne mogu da provalim ko si, ajde mi pomozi malo![]()
Још сат времена и звони![]()
Та друга смена је страшна, и мени исто, као да ми пропадне цео дан.A ja tek došla
Ne znam jesam li vam rekla, ali mrzim drugu smenu![]()
Није ваљдаBar ne radite dok ste na bolovanju:/
Ne radim, samo malo da pomognem, I nije to naredba nego molbaНије ваљда![]()
Na mom dijalektu madjarskog ovo znaci seks u najavi, a koliko vidim svi to prevode kao blizenje kraja radnog vremena.Још сат времена и звони![]()