Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Знаш ли кад ће доћи вода?
vlasnica str-a u ulazu nije imala informacije, ona mi je najvalidnija za te stvari, sve zna, bog te pita kako. nadam se da ce, dok dodjemo sa posla, sve profunkcionisati, juce sam popizdela..ne mozes bez tekuce vode nista, ama bas nista. a wc se usmrdeo kao javni bukvalno za tri sata, fuj.
neki je veliki kvar, pukla je cev usred bloka, mnogo zgrada je u problemu ova dva dana.

Dobro jutro

EdjHEhuXsAAMJQ-
Хелоооуууу, неки бисмо да попијемо кафу са уживањем :mmmm:

vlasnica str-a u ulazu nije imala informacije, ona mi je najvalidnija za te stvari, sve zna, bog te pita kako. nadam se da ce, dok ne dodjemo sa posla, sve profunkcionisati, juce sam popizdela..ne mozes bez tekuce vode nista, ama bas nista. a wc se usmrdeo kao javni bukvalno za tri sata, fuj.
neki je veliki kvar, pukla je cev usred bloka, mnogo zgrada je u problemu ova dva dana.

Ужас, знам како је. Чуди ме да нису цистерну са водом допељали, да бар људи могу за ве це да наточе.

Зато ја увек имам пар пуних канистера, злу не требало.
imamo i mi, ali samo ruke dok operemo i kera napojimo, ode jedna..i, naravno,svima se kaki u tim trenucima, ne bi nas pokrilo 10 galona. pazi kad me dusa bolela sto prolom bacam u wc solju ali muka ne pita. :)
uzasno je bez tekuce vode, bez struje i nekako ali voda je elementarna, sto lagano zaboravimo dok je ima. doci ce, nego sam bas ispizdela sinoc, ocekivala sam da ce sanirati ranije.
pa jel mi ovde imamo samo 1 cisternu, na ovoliki grad
ma idi bre, vracaju se komsije oko pola 6 sinoc, pobesneli kad su im radnici rekli da je otisla cisterna..bez objasnjenja ikakvog.
Pa kolika je to havarija majku mu, da ne mogu za 24h da je saniraju!
isla ja da pogledam kad sam Lelu izvela, dva kamiona i jedno sedam radnika su tamo bili, ocigledno je neki glavni dovod ili sta vec, a na nezgodnom je mestu za pristup. stvarno su ljudi dosli brzo, kopali po onoj vrucinstini juce, jos ih neka baba smarala, sa sve kisobranom iznad glave, da je sunce ne ubije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back