dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
ti bas volis da te boliNisam znala
Sad je kasno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti bas volis da te boliNisam znala
Sad je kasno

NE volim no ovo s rakijom od kako je sveta i vekati bas volis da te boli![]()
Mi smo oduvek rakiju

i zene su gurali u njive i stale da se porode, pa smo se izborili za lakse i lepseNE volim no ovo s rakijom od kako je sveta i veka

Ne podnosim"prirodu",niti ista gde ima tih zivotinja,mene je napao kad sam bila malaI na mene je baba, pa sam vrištala kao da me kolje kad me je polivala rakijom pošto me je od glave do pete izgrebao petao
Užasna stvorenja![]()
trcala sam preplasena,zapamtila to.Nikako,odmah u Hitnu da to srede,policiji ciji pas je to uradio reci.Takođe, kad vas ujede pas ili kakva druga životinja nepoznatog zdravstvenog statusa, apsolutna preporuka je pranje rane čvrstim sapunom, nikako tretiranje alkoholom.

U pravu si.i zene su gurali u njive i stale da se porode, pa smo se izborili za lakse i lepse![]()
Peče i hidrogen i jod...

Ima neki dezinfekcioni plavi sprej što koristimo kada se konji povrede... Nije sprej samo za konje, za krupnu stoku je generalno... Ono ubija sve moguće i nemoguće u rani, plus ubrzava zarastanje... Pitala veta da li može i na ljudima da se koristi, kaže slobodno, on time klincima prska rane na kolenima kad popadaju sa bicikla![]()

Ima u spreju i za nas.....
te papuce sa ortopetskom petom su verovatno nenormlano udobne
te papuce sa ortopetskom petom su verovatno nenormlano udobne
ali sve koje sam ja probala su bile tako tetkaste da nikad nisam kupila ni jedne na kraju