Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
jeli , jel sijes ti maske pamucne mozda za lovu?Pa skroz. Još mi je i nik kao da sam iz jaslica došla. Ja umirem od smeha...![]()
ako jos nisi pocela eto nacina da solidno zaradjujes sada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeli , jel sijes ti maske pamucne mozda za lovu?Pa skroz. Još mi je i nik kao da sam iz jaslica došla. Ja umirem od smeha...![]()
Pa šijem onima koji traže. Kod mene mala sredina, pa se valjda svi nadaju da će proći. A neke firme su delile svojim radnicima, muž dobio više od 10 trajnih.jeli , jel sijes ti maske pamucne mozda za lovu?
ako jos nisi pocela eto nacina da solidno zaradjujes sada![]()

To je dobra ideja, nasi dobovljaci koji rade posetljinu svi siju sada maskePa šijem onima koji traže. Kod mene mala sredina, pa se valjda svi nadaju da će proći. A neke firme su delile svojim radnicima, muž dobio više od 10 trajnih.

prodaji preko fejsa, sad ce bit pomamaPa šijem onima koji traže. Kod mene mala sredina, pa se valjda svi nadaju da će proći. A neke firme su delile svojim radnicima, muž dobio više od 10 trajnih.

Hvala ti.a cim vaspostavis fejsbuk i instagram serovacu te kolegama i prijateljima
Хоћу и ја ако имаш са: Вучићу п.....!@Tonci Provala
Slikaću sutra šta imam od dezena i kakve sam pravila, pa da vidimo šta ti odgovara.
Ove što sam šila, šila sam po meri. Svako imao neku koja mu odgovara, pa po njoj. I svima na kraju bile različite, neko ima veći nos, nekome su uši dalje....Srećen rođenda! Super ti je avatar, odmah sam znala da si ti.
Savet, olabavi malo lastiš jer ubija taj lastiš. Nije problem disanje, a ja sam nosila onu n95, nego taj lastiš koji pravi rane.
I ja se javljam za te maske!
Pa nemam, ali mogu da ti izvezem, ako još umem da vezem.Хоћу и ја ако имаш са: Вучићу п.....!

На демонстрацијама сам видела момка, носи са: ја нисам вашPa nemam, ali mogu da ti izvezem, ako još umem da vezem.

Pa nemam Lignjoslava, samo Sunđer Bob, Patrik, valjda Gari i Pepa Prasići.Ja od zimus cekam masku sa lignjoslavom![]()
A kakav je gari ???Pa nemam Lignjoslava, samo Sunđer Bob, Patrik, valjda Gari i Pepa Prasići.