Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20200510-232136~2.png

Danas sam procitala ovo.
Ja nisam nista mazala i ljustila sam se sigurno deset dana

Pa ne znam evo ti izaberi oces da cistis zgrade za 12 000 preko agencije na honorarni ugovor bez doorinosa, ili da budes salterusa u vodovodu za 40 000 sa svim doprinosima i ugovorom za stalno
A treba sa tom platom da platis 100e kiriju, racune, hranu, za dvoje skolske dece
Koju bi platu izabrala? Da cujem?

Ja bih pre cistila nego botovala, imala sam situacije da biram svasta i uvek birala gori put ali ciste savesti....ali ja ne placam kiriju i nemam dvoje skolske dece koji kostaju djavo i po, i bivseg muza koji ne placa alimentaciju i ne pomaze u odgoju dece, i u bgu sam sa vecim izborom poslova, nisam u malom mrtvom gradu u srbiji gde nema oglasa za posao uopste, pa mogu da se posserem s visine i kazem pu bagro, a mogu i da zacutim zahvalim okolnostima sto nisam u toj situaciji

Znaci sedi di si ni za disi nisi....
Lako je po tudjem dupetu sibati....
Cekaj, ti sad opravdavas stranacke veze ?

Zamisli marketing kad joj sve forumasice samo prilozw fotku ostataka posle parastofina, pa fotke pre i posle
Pa metla odradi buk, znaci nece moci termin da se nadje u salonu kod smokvice
Ili moze da se zove - samo nezno prema sebi-
samo nezno prema sebi je izvrstan naziv
i mislim da treba ciljane tretmane da radi
svaki da se zove po forumasici i onome sto se tako osjeca
na zidu svjedocanstva forumasi...ca kako im je tretman pomogao sa sve fotkama prije i poslije

moja frizerka je pocetkom marta dosla da se nadje mami posle neke intervencije i ostala zbog vanrednog stanja
muz joj je ostao preko, gde radi i gde privremeno zive
on tamo, ona ovde..nije pametn sta da radi
sad je molim da se vrati i da me osenci, jer mi je kosa skroz potamnela
kad je vec ovde,neka napravi dobro delo :)
Divka,
Prelepa zeno... :zaljubljena:
Frizura ti je perfektna, moja omiljena duzina. :heart:

Meni su se tabani ogulili za manje od dva dana al mi se gornji deo stopala gulka već čitavu nedelju nedelju skoro, kao da su izgorela, ali nisam probala da ih držim u kupki a ni da ih mažem, to ću danas onda.
Al prvo kafa, doručak i tutanj napolje, da iskoristimo dan.
Juče smo ceo dan bili napolju, i jeli smo na dvorištu <333

Meni su se tabani ogulili za manje od dva dana al mi se gornji deo stopala gulka već čitavu nedelju nedelju skoro, kao da su izgorela, ali nisam probala da ih držim u kupki a ni da ih mažem, to ću danas onda.
Al prvo kafa, doručak i tutanj napolje, da iskoristimo dan.
Juče smo ceo dan bili napolju, i jeli smo na dvorištu <333
Ne kreces danas na posao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back