Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja samo imam potrebu da kažem: prvo, pričali smo o kaputu, ne o Čičku, bar ja, i ako me neko pita za mišljenje, neka bude spreman da ga dobije. Tako sam jednog dana razočarala drugaricu, svekrvu i snaju jer su me pitale za mišljenje, a posle im se nije svidelo. Rekoh, sledeći put mi kažite šta treba da kažem. Ako joj se kaput sviđa, neka ga kupi i to je to, mislim da će joj super stajati, ali to i dalje ne znači da meni treba da se sviđa taj kaput. E tako!

Svečanije ili poslovne haljine u većini naših radnji po tržnim centrima su sintetičke. U neke radnje i ne ulazim, tamo gde koštaju i par puta više od tih 100-200e. Te možda imaju dobar odabih materijala.
U ostalim radnjama je uglavnom tako, manje ili više očajno stanje.
Treba znati gde ima zabitih dobrih radnji.

i meni se svidja mackina kombinacija
sve sem tasne
kad su krenule da budu aktuelni takvi modeli, mislila sma da ce brzo da prodje trend jer mi bas nisu lepe
a one traju
ali mi se sve jedno nisu ni malo vise dopale

sto je meni danas neki ruzan dan :(
prvo sam se probudila sa glavoboljom u levoj slepoocnici i to me citav dan drzi
moram zbog bola da stisnem zube da bih ustala
jutros odem sa dzuletom u setnju malo duzu, usput sretnemo komsiju i ona mu pocepa trenerku
usput sipam hranu i vodu komsijinom psu, koja ne moze da doceka da dodjem koliko je jadna gladna
malopre izadjem da izvedem psa da psiki i vidim da je komsija kreten izbacio cebe psu iz kucice i bacio ga preko puta ulice na drvo
cebence bilo novo, od flisa, onakvo kakvo kafici imaju kad sednete u bastu kad su hladniji dani
pas je njegov, al je zapusten skroz, otpala mu dlaka na ledjima, prestala je jadna da laje, leti na 40 joj ni ne sipa vodu i drzi je na zardjalom kratkom lancu
eto sad nisam pametna sta da radim
da ne prolazim vise tuda i da pustim psa da sto pre umre?

Излапрдам свашта. Како бих се онда ја могла вређати. Немам двоструке аршине, нити то толеришем код других.
Форум служи за дискусију и морамо бити спремни да чујемо и оно што нам не прија.
Смета ми само оно што угрожава друге.

znaci ova luna kao da je za draganu mirkovic krojena, msm to je taj stajl
nisam ni znala za njih do sada, vidim vragana uprla, iskreno pomislim da preteruje sa zgrazavanjem, odem na sajt i vidim jeyivu kombinaciju krojeva, materijala, dezena i cene, sve to prikazano uz jezivu obucu, znaci mama mia

ovaj ciletov kaput ne kapiram, ajd sto mi se ne svidja nego je uzasno nepraktican sa tim golim/sputenim ramenima i tolikim otvorom
a bilo koja esarpa ili sal su previse na njega, znaci nikako ne mogu da ga zamislim da bude lepo i prakticno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back