Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
neverovatno koliko se stvari može upakovati u ostavu 2m dugačku 1 m široku i uvek može još da se doda, ugura, ućuška 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da imam za nedelju dana... na kakvom si to rezimu ishrane?Došla sa posla. Izginuh a borbu ne videh. Ništa nisam jela, sad bih pojela masno ćebe a smem samo proteine i povrće danas pa sam smazala pakovanje šunke one low fat bez ‘ leba i 4 čeri paradajza.
Izvrndupečila se, ne progovaram.
treba da skuvam jaja za ujutru.... aaaaa... noge ne osećam trci gore trci dole. Uh!
Dukan. Njega koristim kad preteram i kad hoću da se malo ocistim od loše hrane. A lako je.na kakvom si to rezimu ishrane?
Ja treba da snizim holesterol, bi li mi pomogao taj rezim?Dukan. Njega koristim kad preteram i kad hoću da se malo ocistim od loše hrane. A lako je.

Meni kaput baš liči na tebe. Mislim da će ti super stajati. Ne znam kakav mu je sirovinski sastav, ali ta Luna prodaje tešku sintetiku za velike pare.Jel vam lep?

Hvala zd.Meni kaput baš liči na tebe. Mislim da će ti super stajati. Ne znam kakav mu je sirovinski sastav, ali ta Luna prodaje tešku sintetiku za velike pare.![]()
Pa onaj je krem.Sta ce ti dva pastelna? Uzmi neki karirani ,nesto drugacije

Sal ne moras da stavis.Previse toga se desava na kaputu, dugmici, taj sal, kragna too much