Sad me živo zanima šta si rekla.Pa zao mi,zamisli 401![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad me živo zanima šta si rekla.Pa zao mi,zamisli 401![]()

da vim cicka da daje 150 evra za kremu pa da mrem![]()

lele...pa to ni ja ne radim, niti cu
Mislim da ne košta manje od 200.
Kad se setim kako je do skoro bila ponosna što ne farba kosu...
Nestrpljivo čekam rasplet.![]()
Znas cenovnik?da vim cicka da daje 150 evra za kremu pa da mrem![]()
Ne, ne, to je drugo.f
lele...pa to ni ja ne radim, niti cu
pa izguglaj cijeneZnas cenovnik?
Pa jel vrede?
ali ih ne koristim jos uvek... tako da budi bez brige... 
ali mislim da tu jedino noz pomaze 

zavisi sta ocekujes od kremeVragana sad si me naterala da guglam... pa nisu im sve kreme skupe... nisam se udubljivala u materiju, mada obicno te skuplje budu za zrelu kozu, za starije... ako pomazu, ja pozdravljam koriscenje istih...ali ih ne koristim jos uvek... tako da budi bez brige...
![]()

Pa ocekujem da me ispegla kao filter u fotosopu... i da to moze... dala bih i 10 puta vise para... ali ne moze... pa ponosno nosim borezavisi sta ocekujes od kreme
i kakva ti je koza
meni s rosaceom vecina krema napravi reakciju tako da ne eksperimentiram bas
i cini mi se da mi ove zime ne gine laser
da necu vise moci odlagati![]()

to ti nijedna krema nece napravitPa ocekujem da me ispegla kao filter u fotosopu... i da to moze... dala bih i 10 puta vise para... ali ne moze... pa ponosno nosim bore
I pu pu nemam problema sa kozom...

postojePostoje li neke negativne posljedice tog lasera? Kakvi su rizici? Osim novca, naravno.
cicak, ne znam jesi li upucena sto se tice shopinga, imas povracaj pdv-a za racun preko 50 evra. ako planiras mmalo bolji soping, isplati se da podneses papire, i tos ve lepo zavrsis u onom duty free na graniciOvo je za bambi... ne znam gde me je pitala za kaput... evo ga na sajtu