Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vragana sad si me naterala da guglam... pa nisu im sve kreme skupe... nisam se udubljivala u materiju, mada obicno te skuplje budu za zrelu kozu, za starije... ako pomazu, ja pozdravljam koriscenje istih... :) ali ih ne koristim jos uvek... tako da budi bez brige... :zag:

Vise volim da idem na masaze lica... nego da se mackam... ali znam sta mi treba... bas cu obavestiti koliko je to sutra... neki antirid za oko ociju
Mada i u to ne verujem nego kao ajde ne budi neodgovorna... :lol: ali mislim da tu jedino noz pomaze :lol:
A za to mi je rano :malav:

Пијем кафу да се просвестим...само ми није јасно који сам андрак устала овако рано кад не радим данас и сутра :mmmm:
То је моја подсвест, чека те посао, боље да почнеш раније, поподне можеш да одмараш, кљуц, кљуц, кљуц...

Vragana sad si me naterala da guglam... pa nisu im sve kreme skupe... nisam se udubljivala u materiju, mada obicno te skuplje budu za zrelu kozu, za starije... ako pomazu, ja pozdravljam koriscenje istih... :) ali ih ne koristim jos uvek... tako da budi bez brige... :zag:
zavisi sta ocekujes od kreme
i kakva ti je koza
meni s rosaceom vecina krema napravi reakciju tako da ne eksperimentiram bas
i cini mi se da mi ove zime ne gine laser
da necu vise moci odlagati :(

Moja drugarica je išla na laser zbog rozacee, na nekim dijelovima joj je pomoglo, a čini mi se po nosu nije.
Druga drugarica koristi tu La Mer kremu, ali čini mi se da je ona platila oko 250 EUR. Prije dva-tri mjeseca spavala kod mene i nudila mi da isprobam, ali meni bilo žao da uzmem kad toliko košta, a jedno nanošenje mi neće ko zna šta pomoći.

zavisi sta ocekujes od kreme
i kakva ti je koza
meni s rosaceom vecina krema napravi reakciju tako da ne eksperimentiram bas
i cini mi se da mi ove zime ne gine laser
da necu vise moci odlagati :(
Pa ocekujem da me ispegla kao filter u fotosopu... i da to moze... dala bih i 10 puta vise para... ali ne moze... pa ponosno nosim bore :malav:
I pu pu nemam problema sa kozom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back