Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eo malo....slušam kako komšija iznad vežba klavir.

Mogao bi da se oženi.....Sad bre i godine.a finu devojku imao...eeee....
Ja sam nocas isla u ledince da cuvam mamu.nisam racunala na voznju sa sjebbanim prstom.bas ne bolelo,pa sam vozila polako.na pola puta se osvestim da slusa radio beograd i neku srednjovekovnu muziku na orguljama.posle mi bilo zao da izadjem iz kola kad sam stigla.ja kod kuce ne slusam klasicnu,ali odgledala sam verovatno sve opere kod nas u nsadu sa mamom i tatom,isli smo sve dok mama nije pala.i bas sam uzivela
Dok mi balet igra po ganglijama

Ja sam nocas isla u ledince da cuvam mamu.nisam racunala na voznju sa sjebbanim prstom.bas ne bolelo,pa sam vozila polako.na pola puta se osvestim da slusa radio beograd i neku srednjovekovnu muziku na orguljama.posle mi bilo zao da izadjem iz kola kad sam stigla.ja kod kuce ne slusam klasicnu,ali odgledala sam verovatno sve opere kod nas u nsadu sa mamom i tatom,isli smo sve dok mama nije pala.i bas sam uzivela
Dok mi balet igra po ganglijama
i ja hvatam sebe da ne izlazim iz auta dok ne cujem nesto do kraja sto mi u tom trenutku bas legne
ne mogu da slusam svu klasiku, a ne mogu da je slusam ni uvek
u stvari ima dana kad mogu da slusam samo ptice
od baleta gledala sam krcka orascica i labudovo jezero kada je gostovao boljsoj teatar u kome su neki nasi baletani i rine bili gosti
i stidela sam se onih nasih kad izadju na scenu, ni pokreta ni izgleda baletana..zene su bile bolje
nasi muskarci na sceni su bili kao trupci, zadrigli..sve sami debeli labudovi

И ко је помињао године и мартинке?
Ја прекјуче купила себи...и толико сам ја у њима...туга докле ме довео дрес код на послу, нема много излета.

Videla sam jednu ženu mojih godina, seda i veoma kratke kose, dopalo mi se kako se obukla i kako joj stoje. Još da osedim i biću takva!:D
Kupila :lol:
pa ukucaj u Google map...kada stojis na kraju aristotelovog trga vec na obali pogledaj desno i videces dok koji ide u more...tu je Kitchen bar.
Idite u Ensayar the Four seasons bar, to je u onoj velikoj ulici pored mora, jako interesantan enterijer i ekipa...obavezno idi do toaleta :lol:
Kokteli su super u ARC baru u Mitropoleos a preko puta je Mangare restoran odlicna pizza. Eto ti akcije za veceras.

To gde ste rucali alo lici na nasu Skadarliju je Ladadika, i ja volim tamo da klopam saganaki shrimps, I pohovane tikvice tankeee sa tzatzikijem.
CDF88FA0-B1B5-4E8F-8C4D-5B5101437F22.jpeg

Muza sam poslala u wc
Citam mu sta si napisala a on pita ko ce prvi :lol:
Rekoh idi ti :lol:

Sutra cemo do tog kitchen bara...
ali hvala puno na preporukama...
Spasila si me za ulice :zag:

A ovaj kafic smo smeknuli prvi dan i mm me malopre vukao dok ga nismo nasli
Vec sam htela da se bacim u more, noge otpale...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back