Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Ako hoces crne mat, imas u h&m dobre i u CalzedoniaNe znam koja je to radnja a svaki dan prodjem pored beogradjanke : s
Ako ti nije tesko javni da uzmem odmah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako hoces crne mat, imas u h&m dobre i u CalzedoniaNe znam koja je to radnja a svaki dan prodjem pored beogradjanke : s
Ako ti nije tesko javni da uzmem odmah
Nemoj mogla nego preporucujMogla sam da joj preporucim jedan strasan klub, posle njega bi joj zabava u sobi bila jos bolja![]()
Samo mi nemoj reci da su sve to trzni centri vec radnje?e ja u tom Kosmosu nikad nista nisam kupila, i vise ni ne idem. Cimiski, Mitropoleos, Ignacia i Ormou, Sve nadjem.
To su ti ulice u centru sve jedna paralelna sa drugom...i u njima radnje...Muza ostavis u Electri na roof top-u da gleda u more a ti zujnes i za sat I po do dvc sve si nasla...Nemoj mogla nego preporucuj
Evo smo celo vece pricali o tome sta ko zeli da vidi i dogovarali sledecu destinaciju... mislim da mi je samo prica o tome afrodizijak koliko volim da idem negde... a mm je izrazio zelju za amsterdamom
Samo mi nemoj reci da su sve to trzni centri vec radnje?
Ne mogu milion prodavnica da obilazim... vec ciljano
Tako putujemo mi koji smo sve prevrnuli i znamo ko šta nudi pa smo se samo prijavili da nam šalju obaveštenja kada imaju akcije. Dobra organizacija je najvažnija.Pa tako putujete vi ima se moze se
Mi sirotinja moramo da pretrazujemo nesto iole pristojno da moze da nam udje u budzet
E super... cetiri ulice mozeTo su ti ulice u centru sve jedna paralelna sa drugom...i u njima radnje...Muza ostavis u Electri na roof top-u da gleda u more a ti zujnes i za sat I po do dvc sve si nasla...
Sad kernes u Amsterdam Javi da ti dam adresu da rezervises...neophodno je.
I ja se nadam da nećeš dobiti.Pa sad mogu biti pozitivna zbog izlaganja
Ja se nadam da ce sve biti ok, jer u osnovnoj skoli kad je bila epidemija ja nisam dobila, tako da pretpostavljam da sam ja nekad asiptomatski to prosla
A kreten sam sto nikako da odem na testiranja....
Imam sad i u decembru da poplacam neka druga testiranja, pa cu videti posle ng da to odradim i def saznam....
Ako do tad ne umrem![]()
A može i preko airbnb svašta da se nađe, eto, mi danas idemo u Beč i našli smo smeštaj za četvoro za oko 25 evra po danu. Do sad, sve što smo preko njih uzimali je bilo pristojno i može se iskopati jeftino.Tako putujemo mi koji smo sve prevrnuli i znamo ko šta nudi pa smo se samo prijavili da nam šalju obaveštenja kada imaju akcije. Dobra organizacija je najvažnija.
mene boli tacno ispod nokta, garant sam povredila taj spoj nokta i mesa 
U kuhinji palim cigaretu na plinskom sporetu jer sam potrosila upaljac.![]()

Рекла сам ти, синдром понедељкаstigla je...plata.
juris u soping![]()
Znam, pratila sam te, svaka čast kako sve iskopaš i organizuješ. Mogla bi time profi da se baviš.A može i preko airbnb svašta da se nađe, eto, mi danas idemo u Beč i našli smo smeštaj za četvoro za oko 25 evra po danu. Do sad, sve što smo preko njih uzimali je bilo pristojno i može se iskopati jeftino.
Isto tako wizzair ima jako povoljne letove utorkom kada se karte kupe oko dve nedelje unapred, tada su cene najpovoljnije. Pogotovo sa aerodroma u Budimpešti.

Рекла сам ти, синдром понедељка
Уживај...

To je super kad ides na more 10 dana. Kad ides da obilazis grad je drugo, treba ici po restoranima i kaficima. To je draz obilaska, barem meniZnam, pratila sam te, svaka čast kako sve iskopaš i organizuješ. Mogla bi time profi da se baviš.
Ja volim hotelski smeštaj, da ne razmišljam gde ćemo i šta ćemo jesti. Ne volim da gubim vreme po restoranima i kafićima. Zato uzimam uvek paket aranžman.
ja sam zamisljala da sedimu magacinu i gledam ihJa volim hotelski smeštaj, da ne razmišljam gde ćemo i šta ćemo jesti. Ne volim da gubim vreme po restoranima i kafićima. Zato uzimam uvek paket aranžman.

Zasto ne uzimas depozit?prosetala sam psa..napolju je prevruce pa sam skratila setnju danas na 5km
sad cekam speditera da mi doveze ocarinjenu robu
saljem poruku kupcima koji su unapred porucili jedan deo kontigenta, od tog novca treba da platim carinu, porez i uslugu spediteru jer sam sva svoja sredstva potrosila za placanje robe dobavljacu i devojka koja nije umela da povuce rucnu mi kaze da ce da vidi da li moze da stigne da stigne do kraja nedelje, posle ide na put pa nije tu sledecih deset dana
ja to cujem kao - nemam pare jbg
tacno mi dodje da prodam sve sto je porucila, samo kad bih mogla..jer je porucila bas specifican i skup deo programa u specificnoj velicini koja se jako retko kupuje
Исто, од речи до речи...na primer u grckoj nikad nisam uzimao hranu u hotelu jer je greota propustiti sve one lepe male tavernice sa sjajnim specijalitetima..
to i nije gubljenje vremena nego sastavni deo vecernje setnje..setas se..vidis prijatno mesto koje te je privuklo izgledom..muzikom..mirisom..atmosferom ili necim drugim i tu sednes i jedes
takodje ruckovi na moru u hotelu su nezgodni jer te obavezuju da se vracas sa plaze a ja vise volim da ostanem na plazi ceo dan i u taj podnevni deo kad je sunce najjace se zavucem u neki restoran na plazi i odmorim malo uz prijatno jelo.
nije rec o tome da ona nece da plati, nego ce da kasni dve nedelje, a ja sada moram da pravim dogovore ili pozajmljujem da bih ispunila svoju obavezu prema spediteru posto se on zaduzuje za vrednost mojih obaveza prilikom uvoza..verujem da zbog 2000eu nece da bankrotira, ali ne volim da trazim uslugu kad nije do meneZasto ne uzimas depozit?