Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ustadoh u 5.30 i ne spava mi se, ali mi zato na pamet dolaze raznorazna pitanja. Čim se probudi, ima da ga priupitam a gde ćemo biti ako pada kiša...trebalo bi i za tu priliku da napravi neki plan. I moram da vidim da nije zaboravio u plan da ubaci u povratku da svratimo u Kiskun majšu na kupanje (u Mađarskoj) makar na par sati.

Evo ustadoh u 5.30 i ne spava mi se, ali mi zato na pamet dolaze raznorazna pitanja. Čim se probudi, ima da ga priupitam a gde ćemo biti ako pada kiša...trebalo bi i za tu priliku da napravi neki plan. I moram da vidim da nije zaboravio u plan da ubaci u povratku da svratimo u Kiskun majšu na kupanje (u Mađarskoj) makar na par sati.
I ja sam budna od 6h
Vrtim se :lol:

E pa sve te razumem. Al sve :zag:
Veceras me ispituje Koji hotel? Koliko imamo do tamo? Koliko kosta? Gde idemo?(ovo je hit pitanje?!) Kad krecemo? Kad se pakujemo?

Malopre mu rekoh Mozes li ti ista?!

I nije meni problem, volim ja!
Ali ceznem da mi baci karte na sto, ili kaze Pakuj se, idemo! Da ne znam nista! Da on mene vodi!
Kad bi ti bacio karte na sto za to, ne bi te pitao za mnogo toga u zivotu
Tako da uzivaj u organizaciji, takvog si izabrala..da je drugacije, ne bi valjalo
Ja sam imala prijatelja i srodnu dusu za putovanja, isti senzibilitet..I danas mi je zao kad se setim bilo kog mesta na koje smo zajedno otputovali..ali se I najezim odmah kad se setim nekih drugih stvari

Kad bi ti bacio karte na sto za to, ne bi te pitao za mnogo toga u zivotu
Tako da uzivaj u organizaciji, takvog si izabrala..da je drugacije, ne bi valjalo
Ja sam imala prijatelja i srodnu dusu za putovanja, isti senzibilitet..I danas mi je zao kad se setim bilo kog mesta na koje smo zajedno otputovali..ali se I najezim odmah kad se setim nekih drugih stvari
Ne znam divka
Kad nekoga volis onda se trudis da mu ugodis... slusas i ispunjavas mu zelje... jer tebe to cini srecnim... kad je osoba pored tebe srecna...
kad te boli uvo, onda ispunjavas samo svoje zelje...
Generalno, nisam nezadovoljna ali moze to mnogo bolje, posvecenije, mudrije... mi zene smo tako lagane za upravljanje... prosto greota

74800509_713998589106721_1831098120545501184_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back