gost 338757
Primećen član
- Poruka
- 575
Idi bre prepade me , prvo na brzinu procitah "brijem brkove"Ja danas bijem baklave![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi bre prepade me , prvo na brzinu procitah "brijem brkove"Ja danas bijem baklave![]()
sve znam i sve te razumemTako ja napisem spisak za radnju da ne zaboravim sta da kupim, al zaboravim da ponesem spisak....to je level pro rasejanosti, ni ginko ne pomaze![]()
Postanes opet normalna bar koliko si i bila, ne moze viseNego, jel ima neko da ga je prošao klimaks, zanima me , jel posle postaneš normalna, ili tako blesavo nastaviš dok ne ugineš ?

sve znam i sve te razumem
sve nivoe rasejanosti sam dostigla
sad ne znam da li se tripujem ali cini mi se, a mozda je placebo, da me ginko mrvu mrdnuo
al za maku ni placebo jbni za 3.000 din
posle toga sam uzela odmorznaci, pripitomila si ga i sad bi da podivlja?Verovatno si u pravu. U stvari, ovaj moj je nekad tako radio , sve , onda sam ja povukla konce na svoju stranu i dokazala da umem bolje. Tako se lepo uljuljkao u situaciju, i sad , kad je meni već dosta, iskočio je iz šina.
Onda ga pustim da pogreši pa mu to lepo nabijam na nos...ma grozna sam...ipak je klimaks pitanju...sad vidim kad pišem i sumiram stvari...
Alo Divka, ona maka ne radi kako bi trebalo, evo, poklaćemo se uskoro...

meni bi to bila dobrodosla promjenaNego, jel ima neko da ga je prošao klimaks, zanima me , jel posle postaneš normalna, ili tako blesavo nastaviš dok ne ugineš ?

Nisam radila ništa konkretno, zamor materijala od mešenja. Zbog učestalosti ponavljanja istih pokreta imam problem sa korenom desnog palca. Bolno je, pa od sutra krećem na fizikalne terapije, da probaju da mi smanje bol.Istusirala se i legla, s jedne strane brojim dane kad cu kuci, a sa druge mi se place kad pomislim da se blizi odlazak. Umorim se ko kuce, pa zato..i odmaram u toku dana al dzaba bas sam iscrpljena.
Domacice sta si radila sa rukom nisam stigla da ispratim to?
A zamisli kako bi tek bilo da je ne pijesVerovatno si u pravu. U stvari, ovaj moj je nekad tako radio , sve , onda sam ja povukla konce na svoju stranu i dokazala da umem bolje. Tako se lepo uljuljkao u situaciju, i sad , kad je meni već dosta, iskočio je iz šina.
Onda ga pustim da pogreši pa mu to lepo nabijam na nos...ma grozna sam...ipak je klimaks pitanju...sad vidim kad pišem i sumiram stvari...
Alo Divka, ona maka ne radi kako bi trebalo, evo, poklaćemo se uskoro...
E pa sve te razumem. Al svePoslednjih par sati ignorišem muža jer imam silnu potrebu da se potučem sa njim i objasnim mu pravila lepog ponašanja- pesnicama. Ostavila sam ga da sam planira put u Beč, a to uglavnom radim ja...non stop me nešto pita.
Hoću jednom ja da idem kao paket a ne da svaki minut ja organizujem, i hoću da mi ta tri dana budu maksimalno ispunjena. Jel to mnogo što tražim ?
Možda smo oboje poslednja dva dana puno bili za volanom i sa ljudima, možda smo oboje neispavani, možda me lupa klimaks (a pijem MAKU, ako neko pita ) , ali me stvarno izluđuje to što je postalo normalno da im ja budem organizator.

da putuje, da se bori, na sve tačno odgovori!E pa sve te razumem. Al sve
Veceras me ispituje Koji hotel? Koliko imamo do tamo? Koliko kosta? Gde idemo?(ovo je hit pitanje?!) Kad krecemo? Kad se pakujemo?
Malopre mu rekoh Mozes li ti ista?!
I nije meni problem, volim ja!
Ali ceznem da mi baci karte na sto, ili kaze Pakuj se, idemo! Da ne znam nista! Da on mene vodi!
Pitala sam ga da li je u mogucnosti da sutra do bg ne obavi 16 tel razgovora a do Skoplja jos 26?! Nasmejao seda putuje, da se bori, na sve tačno odgovori!

Nije ni cudo koliko radis, ajde sa srecom da sve bude ok sto pre..Nisam radila ništa konkretno, zamor materijala od mešenja. Zbog učestalosti ponavljanja istih pokreta imam problem sa korenom desnog palca. Bolno je, pa od sutra krećem na fizikalne terapije, da probaju da mi smanje bol.
Solun, Electra Palace. Imaš bazence i udobni su kreveti.Inace ne znamo nista...
Idemo pa gde budemo zeleli spavacemo... Skoplje, Solun, mozda Atina... mada bi se ja uvukla u dobar hotel sa bazenom, i lepim pogledom... i tako do petka... ne moram na ulicu izaci... samo sex, plivanje i to je to...
Sto pre shvatiš da od toga nema ništa uzivaj i pravi planove i pakuj se.E pa sve te razumem. Al sve
Veceras me ispituje Koji hotel? Koliko imamo do tamo? Koliko kosta? Gde idemo?(ovo je hit pitanje?!) Kad krecemo? Kad se pakujemo?
Malopre mu rekoh Mozes li ti ista?!
I nije meni problem, volim ja!
Ali ceznem da mi baci karte na sto, ili kaze Pakuj se, idemo! Da ne znam nista! Da on mene vodi!
Nije da sam bas razumela poslednju recenicuSto pre shvatiš da od toga nema ništa uzivaj i pravi planove i pakuj se.
ja više volim da ja to sve organizujem nego da me iznenadi putovanjem u Zirih, Minhen ili Berlin. Zaebi.

Kreni na fizikalnu ali raspitaj se malo o plazmi tj o terapiji plazmom. Daje dobre rezultate kod artritisa.Nisam radila ništa konkretno, zamor materijala od mešenja. Zbog učestalosti ponavljanja istih pokreta imam problem sa korenom desnog palca. Bolno je, pa od sutra krećem na fizikalne terapije, da probaju da mi smanje bol.
Ne bih. A on to voli i išao bi tamo stalno. Bolje od roga ne ume da organizuje a to nije My cup Of tea ... i zahvaljujući tome videsmo pola sveta jer ja organizujem pa se on odusevi kako mu nije palo na pamet.. i eto.Mačka ne bi u ta tri grada.
Hoću. Hvala.Kreni na fizikalnu ali raspitaj se malo o plazmi tj o terapiji plazmom. Daje dobre rezultate kod artritisa.
Hvala afro. Biće dobro.
Cuvaj se zd 
Gledam buking... idemo pa cemo usput odluciti...Solun, Electra Palace. Imaš bazence i udobni su kreveti.
a i shopping ulica ispod i iznad! Šta ćeš više?
Jel tamo povoljnije nego kod nas? Ne znam kako da mi odgovoris na ovo pitanje
vec si mi ubacila crva ... svasta mi treba 
Pa rekla sam mu, ako neces, stvarno cu da nadjem nekoga s kim cu putovati(a ne bih to). I onda kad ja predlozim, on se odusevi... kad sam mu pokazala Kipar, plaze itd... on kaze Rezervisi! Pa covece ne cekaju oni samo mene, ne mogu u tom terminu pronaci... (ali cu uspeti u drugomSto pre shvatiš da od toga nema ništa uzivaj i pravi planove i pakuj se.
ja više volim da ja to sve organizujem nego da me iznenadi putovanjem u Zirih, Minhen ili Berlin. Zaebi.
) i tako