Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja eventualno samo sa sestrom, slicne smo u kupovini. ne uzimamo sto stvari, uglavnom brzo prozujimo po radnji i ako vidimo guzvu i zene koje se laktaju nad nekom korpom ili rafom, odmah se okrecemo i izlazimo. mm moze da prodje, nekad on zuji po muskim odeljenjima pa se nadjemo kasnije, nekad me ceka u kaficu, ali retko stoji i ceka u prodavnicama. smaranje je njenu, a onda je smaranje i pritisak meni.

Ispalili nas ovi sto seckaju, dzabe sam isla.
Mnogo mi se svidja taj deo Londonda, gledala sam kuce u povratku
Sad cu da zovem za papicuna za sefa, ja cu da idem da ga vidim za vikend ako su slobodni, kako ne poneti jedno kuci pitam se :lol:

procitala na engleskom i bila je pa ok.. melodija, daa se pratiti al cuje se falsh, msm dobro uho ga cuje.. onda sam procitala na nemackom i tek tad, u pravom tonalitetu zazvucalo je maestralno
Meni u prvih par strana stilski loše napisano spram reputacije koju ima i spram mojih prevelikih očekivanja. Ne ume da dočara sliku, malo ubeđuje. Što kažeš falšira. Moguće da se gubi u prevodu. Ili što Irvin nije prevashodno književnik, nego psihijatar, pa mu treba onda odati priznanje što sasvim solidno piše ako mu je to nije osnovno zanimanje.

Nisam dobre volje.dosao muz kuci,kum mu rekao da ne idemo u sarajevo,to sneg to planina,to smetovi,nanosi...zivi necemo doci.i ovaj moj se usro
Na stranu sto smo rezervisali,ja danas citam da slike ne odgovaraju vidjenom,pa nema peskira,pa hladno od pola noci...
Sad mi se nigde ni ne ide.osecam se uvredjenom
Ne znam bas zasto

Ima neka kartica sa kojom imaš 3 dana vožnje sa svim prevozima i ulaske po znatno nižim cenama u zoo i muzeje u Beču.

Da nije to slučajno Vienna pass?
Pronašla sam danas i ne mogu da verujem svojim očima, trebalo bi da uzmemo mm i ja za 50 evra 72 sata i, da li razumem ispravno, da imamo besplatan ulaz na 60 lokacija u gradu, dvorce u okolini kao i hop on hop off, voziće i onaj tramvaj oko Ringstrasse?
To je neverovatna ušteda jer je samo ulaz u ZOO vrt 50 evra za nas troje.

Nisam dobre volje.dosao muz kuci,kum mu rekao da ne idemo u sarajevo,to sneg to planina,to smetovi,nanosi...zivi necemo doci.i ovaj moj se usro
Na stranu sto smo rezervisali,ja danas citam da slike ne odgovaraju vidjenom,pa nema peskira,pa hladno od pola noci...
Sad mi se nigde ni ne ide.osecam se uvredjenom
Ne znam bas zasto
E, pa nisu smetovi, al možete da naiđete na nj i na nekog ludog taxistu do Jahorine..a tamo je prc staza.smor..Nemoj Smoki da patiš, idite neđe drugde..

E, pa nisu smetovi, al možete da naiđete na nj i na nekog ludog taxistu do Jahorine..a tamo je prc staza.smor..Nemoj Smoki da patiš, idite neđe drugde..
Sad nema menjanja,uplatili smo dve noci u segedinu.oticicemo 30,prespavati,31 cemo ujutru otici za budimpestu,tamo provesti dan,rucati.pre 30 godina nam je bilo divno u vaci ulici na dan doceka.
Posle cemo nazad ,u segedinu je neki docek na trgu,nama je bitno da napravimo krug i nazad u sobu
Prvog cemo lutati okolo,na povratku na palic
Meni je super samo da mi dupe vidi put

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back