- Poruka
- 121.814
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema tamo sta da se kupuje, ne briniZa Beč planiramo ovo : dunavski toranj, dvorac Sembron, Prater, dvorac Belvedere, muzej čokolade, Hundervaser haus, kuća leptira, Rathaus...to su mi preporučili, ima neko neki savet na šta obratiti pažnju još ? Tržni centri i prodavnice me na zanimaju...
Znam koliko i ti ali mislim da je objasnjenje o sadrzaju NDMA teska glupost... Farmako mafija se poigrava sa ljudima.
Idi u sestom becirku na pijacu..I ovu zelenu ( vasta da probas) i u produzetku je pijaca starına i svega i svacega. I sad pokusavam da se setim imana jednog interesantnog restorana za dorucak ili kafu pre podne a u blizni Albertine, sav je u staklu...ako Neko zna neka napise.Nema tamo sta da se kupuje, ne brini
Pa to ti je to, Bec je mali. Idi u Stadpark, prelep je i iznajmi bajseve kosta samo 1 euro. I u njihove salone na kafu obavezno.
Prater mozes i da preskocoxs, nista posebno
Ja guglala i brate ne verujem kako serruZnam koliko i ti ali mislim da je objasnjenje o sadrzaju NDMA teska glupost... Farmako mafija se poigrava sa ljudima.
Pa još da me ufati ISIS, dobijem i proliv na svu muku zbog vode...neka fala..Čile nek ide, Čile Haubica (:Vreme je sasvim ok. Meni se Jordan dosta svideo. Bila sam više puta, jedanput na dugačkom odmoru, sama za sebe, avaturisticki i određena doza opreza je nužna.
Ne znam šta je zanima ali u delu oko Petre regrutuje ISIS, nešto opreza je potrebno.
Nas Bosnjak drži kafanu na ulazu u Petru, nemoj da ulazi tamo. On je prema meni bio pristojan ali mm je potrčao kao bratu u zagrljaj sa sve "ja sam iz Beograda" a ovaj...pa ne smem nista vise od ovoga da kažem, don't do it, čovek ima istoriju. Običan svet je super. Da znate da zaustavljaju automobile, to radi vojska, sve ok samo neka pruze pasoš. Ima sela oko Petre koja nisu bezbedna. Dele na aerodromu na muški - ženski red, ni tu se ne treba raspravljati. Movenpik je najbolji izbor, on ima blindirano vozilo ispred. Tu ima svega tri hotela i gotovo ništa više. Movenpik ima veoma lepu rezbrariju, zaposleni se ponose i pričaju o svojoj istoriji, uhvate pa te vodaju sve se hvaleći ali svasta čovek čuje.
Kafa je dobra ali ljudi osetljivog stomaka bolje da se drže flaširane vode jer u Petri nema vodovoda, nema kamiona, nema cisterne, ja mogu da varim kamenje ali mm je smetalo a divna je, sa ružom, direktno ispred trezora.
E sada, u okolini, sat vožnje su napušteni krstaški dvorci, bez živog čoveka okolo...mene je vozio neki starac, Jordanac, ako iskopam sliku staviću...to je specijalno, kilometrima nema ničeg, napušten put, samo brdašca sa kamenim gradovima na vrhovima...ljudi su topli, često obrazovani, nama bliski...
Pa Ranisan je na listi zabranjenih. Koliko su to ljudi gutali, reklamiralo se na TV...Ja guglala i brate ne verujem kako serru
A bas mi znacilo sto ima ko sumeca, odma deluje, tabletama treba dugooooo, nema ko sumece ni jedan drugi

stela osisiala gomilu ovaca za sal ..jadne ovcice![]()

treba da krenem na posao, a tako mi se prispavalo i ne izlazi mi nigdeee![]()
Moj muz je upravo izasao na trcanjeja vec pronalazim izgovore za trcanje. al necu ga majci, ima da trcim
i kad sam se skinula u ogledalu me je gledao xxl puding od vanileNasmeja me Smoki. Nema odmora dok traje obnova..Moj muz je upravo izasao na trcanje
Ja sam sinoc probala nesto na bretele od zutog satena sa zutim i crnim biserimai kad sam se skinula u ogledalu me je gledao xxl puding od vanile
Kad pre i pobeleh i omlitavih,plivala sam skoro tri meseca
Elem danas odmah patike,muzika,tegici...
Krenem da se zagrevam,posle 4 min pocnem da zagrevam ruke onako da ih vrtim u zglobu,pa mi se slosi
Neka nesvestica,sta li
Malo sacekala,pa nastavila
Ja se dovedem u red za mesec dana,a atrofiram za mesec i po
Kako si opisala, bar 90% ljudi koji su procitali nece pozeleti da ode... nikadVreme je sasvim ok. Meni se Jordan dosta svideo. Bila sam više puta, jedanput na dugačkom odmoru, sama za sebe, avaturisticki i određena doza opreza je nužna.
Ne znam šta je zanima ali u delu oko Petre regrutuje ISIS, nešto opreza je potrebno.
Nas Bosnjak drži kafanu na ulazu u Petru, nemoj da ulazi tamo. On je prema meni bio pristojan ali mm je potrčao kao bratu u zagrljaj sa sve "ja sam iz Beograda" a ovaj...pa ne smem nista vise od ovoga da kažem, don't do it, čovek ima istoriju. Običan svet je super. Da znate da zaustavljaju automobile, to radi vojska, sve ok samo neka pruze pasoš. Ima sela oko Petre koja nisu bezbedna. Dele na aerodromu na muški - ženski red, ni tu se ne treba raspravljati. Movenpik je najbolji izbor, on ima blindirano vozilo ispred. Tu ima svega tri hotela i gotovo ništa više. Movenpik ima veoma lepu rezbrariju, zaposleni se ponose i pričaju o svojoj istoriji, uhvate pa te vodaju sve se hvaleći ali svasta čovek čuje.
Kafa je dobra ali ljudi osetljivog stomaka bolje da se drže flaširane vode jer u Petri nema vodovoda, nema kamiona, nema cisterne, ja mogu da varim kamenje ali mm je smetalo a divna je, sa ružom, direktno ispred trezora.
E sada, u okolini, sat vožnje su napušteni krstaški dvorci, bez živog čoveka okolo...mene je vozio neki starac, Jordanac, ako iskopam sliku staviću...to je specijalno, kilometrima nema ničeg, napušten put, samo brdašca sa kamenim gradovima na vrhovima...ljudi su topli, često obrazovani, nama bliski...

Volim i ja da idem kolima i da menjam svaki dan grad, istina. Nama to nije puno... pogotovo sto idemo sami...Kupi karte pa se nece pitati...Gde cete 4 dana 1000km...
Ajde sa mnom na moje bracno putovanje?Sto mi je dosadno. Sta da radim, netflix smorio tv smorio

Znas šta ja bih se odlucila za jedno... ovako ćeš biti u solunu i u Atini a ni jedan grad nećeš da vidiš onako lepo. A od Soluna do Atine nije malo...Kako si opisala, bar 90% ljudi koji su procitali nece pozeleti da ode... nikad
Ja nisam medju njima, u smislu da volim da idem bilo gde, ne da sam zeljna Jordana...
A rata i sirotinje imamo i ovde, nema potrebe da idem i gledam tudju... tako da me ne privlaci
Volim i ja da idem kolima i da menjam svaki dan grad, istina. Nama to nije puno... pogotovo sto idemo sami...
Sad gledam ako krenemo u nedelju/ponedeljak, prespavamo u Skoplju, vidimo grad, ujutru odemo u Solun, vidimo i njega, prespavamo pa u Atinu, dva dana, i nazad... opet negde prespavamo...
ali radimo subotu i nedelju, pa bi se valjalo u petak uvece vratiti...
Ajde sa mnom na moje bracno putovanje?![]()
Za Beč planiramo ovo : dunavski toranj, dvorac Sembron, Prater, dvorac Belvedere, muzej čokolade, Hundervaser haus, kuća leptira, Rathaus...to su mi preporučili, ima neko neki savet na šta obratiti pažnju još ? Tržni centri i prodavnice me na zanimaju...
...