Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema to veze sa desnim volanom,tako se ovde vozi.
Zavisi sta vozis?
Sumnjam da vozis manuelni?
A na automatiku, kad dodjes na semafor/stanes, i jace pritisnes kocnicu imas taj sbc h(tako nekako pise), kad kreces ili kocnicu opet jace ili gas i ides.
Ili ides na P svaki put?(mada je meni to suludo)
Neka kola imaju i to da se automatski ukljucuje P kad stanes ili rucna...
Sad nemam pojma vise

Zavisi sta vozis?
Sumnjam da vozis manuelni?
A na automatiku, kad dodjes na semafor/stanes, i jace pritisnes kocnicu imas taj sbc h(tako nekako pise), kad kreces ili kocnicu opet jace ili gas i ides.
Ili ides na P svaki put?(mada je meni to suludo)
Neka kola imaju i to da se automatski ukljucuje P kad stanes ili rucna...
Sad nemam pojma vise
Joj Cicak:lol: pitala sam jel sam mislila da sam zaboravila kako je kod nas

Kad pomenoste rucnu, da se pohvalim da nisam jedina zamlata u firmi :rotf: koleginica vozila pod rucnom firmin auto, nije dobro rucna radila vec, ova nije spustila kad je krenula sa parkinga, isla po robu i vratila se, opustenooooo, dokusurila auto nacisto, 300 i nesto e steta :rotf:
Napiši koji je to auto da ga nikad ne kupim. Ja sam vozila multiplu na pola ručne (otac je njen, stoji sa leve strane, a kontrolno svetlo nije radilo), nekih dvadesetak km, ugrajali se točkovi, sve se zadimilo, a popravka je bila oko 2000 dinara i celodnevna pridika mm...

Kad pomenoste rucnu, da se pohvalim da nisam jedina zamlata u firmi :rotf: koleginica vozila pod rucnom firmin auto, nije dobro rucna radila vec, ova nije spustila kad je krenula sa parkinga, isla po robu i vratila se, opustenooooo, dokusurila auto nacisto, 300 i nesto e steta :rotf:
ja sam testove polozio iz prvog, ali voznju iz drugog pokusaja, pao sam na poligonu jer sam krenuo pod rucnom :mrgreen:
zato sad vozim auto sa elektricnom rucnom da ne razmisljam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back