gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je bilo zguza?Sinoc nisam nikako mogla zaspati, kao da nisam spavala celu noc a ujutru u 7 odmorna
Ceo dan na nogama... i sad mi se opet ne spava...
cudno
NijeDa li je bilo zguza?
uhhhhhhhh
Nema to veze sa desnim volanom,tako se ovde vozi.Naopako.
Nema potrebe
Samo na uzbrdici, ili kad izlazis sa parkinga na nizbrdici.
Moj tata vozi auto engleski auto, volan sa desne strane, ja vozim ponekad, sve isto kao i redovan.
Zavisi sta vozis?Nema to veze sa desnim volanom,tako se ovde vozi.
Joj CicakZavisi sta vozis?
Sumnjam da vozis manuelni?
A na automatiku, kad dodjes na semafor/stanes, i jace pritisnes kocnicu imas taj sbc h(tako nekako pise), kad kreces ili kocnicu opet jace ili gas i ides.
Ili ides na P svaki put?(mada je meni to suludo)
Neka kola imaju i to da se automatski ukljucuje P kad stanes ili rucna...
Sad nemam pojma vise
Pa pocniNe vozim automatik
Cekaj prvo da polozim. Za to moram da dizem rucnu na semaforuPa pocni![]()
Pa slusaj i polozi. Posle je sve lakseCekaj prvo da polozim. Za to moram da dizem rucnu na semaforu
Jednom kad uhvatis uvek posle bude lakoPa slusaj i polozi. Posle je sve lakse
Napiši koji je to auto da ga nikad ne kupim. Ja sam vozila multiplu na pola ručne (otac je njen, stoji sa leve strane, a kontrolno svetlo nije radilo), nekih dvadesetak km, ugrajali se točkovi, sve se zadimilo, a popravka je bila oko 2000 dinara i celodnevna pridika mm...Kad pomenoste rucnu, da se pohvalim da nisam jedina zamlata u firmikoleginica vozila pod rucnom firmin auto, nije dobro rucna radila vec, ova nije spustila kad je krenula sa parkinga, isla po robu i vratila se, opustenooooo, dokusurila auto nacisto, 300 i nesto e steta
![]()
Kad pomenoste rucnu, da se pohvalim da nisam jedina zamlata u firmikoleginica vozila pod rucnom firmin auto, nije dobro rucna radila vec, ova nije spustila kad je krenula sa parkinga, isla po robu i vratila se, opustenooooo, dokusurila auto nacisto, 300 i nesto e steta
![]()
to kod nas nije pravilo.Vozaci jel dizete rucnu svaki put kad stanete na semaforu?
ja sam testove polozio iz prvog, ali voznju iz drugog pokusaja, pao sam na poligonu jer sam krenuo pod rucnomKad pomenoste rucnu, da se pohvalim da nisam jedina zamlata u firmikoleginica vozila pod rucnom firmin auto, nije dobro rucna radila vec, ova nije spustila kad je krenula sa parkinga, isla po robu i vratila se, opustenooooo, dokusurila auto nacisto, 300 i nesto e steta
![]()
i ja ovkao nekad, ali rucnu bas retko podizem. na novom autu je automatska, to me zapravo i nervira jer se ukljuci svaki put kad stanesJa nekad na semaforu podignem ručnu i izbacim na ler, čisto da odmorim malo stopala![]()
Ručnu ne dižemo, jerbo oće se zaglavi, majstor kaže, otišli panciri. Kad se parkiramo uzbrdo, nizbrdo, iz gepeka izvadimo dve cepanice i podglavimo, ručna nam i ne treba. Testirali smo kako drže cepanice tako što izbacimo iz brzine i bežimo...![]()
ali se automatski iskljucuje i svaki put kad krenes tako da ne vidim zasto bi te nerviralai ja ovkao nekad, ali rucnu bas retko podizem. na novom autu je automatska, to me zapravo i nervira jer se ukljuci svaki put kad stanes