Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je isto 10 do 2, nego imaju tehinku za skretanje. Jel si ti to imala push and pull se zove
da i kod nas je isto..secam se kad sam jos ja polagala
jednom rukom guras, drugom vuces na dole, oom koja ti je na 2, a nikako ne ukrstas
sto verujem da niko ne upraznjava kao tehniku kod skretanja
rucnu vucem samo kad mi kocnice nisu u najboljem stanju, ali mislim da skolski treba da se podigne kad si na uzbrdici

Ne kritikuje nego zna da mi ne moramo da radimo push and pull kad skrecemo. To znam sigurno da nije kod nas pravilo
Push and pull je gurkanje volana, gdje zavrsis jednom nastavljas drugom?
Ja bih se zaklela da smo tako ucili davno, da se ruke ne ukrstaju, a svi ih ukrstaju, pogotovo danas sa servom kad su volani laki. Moj instruktor je u fazonu da se volan ne gurka nego se ruke ukrstaju.
A rucna mi je cudna, moguce da je neka dodatna sigurnost ako te neko udari otpozadi.

Kad pomenoste rucnu, da se pohvalim da nisam jedina zamlata u firmi :rotf: koleginica vozila pod rucnom firmin auto, nije dobro rucna radila vec, ova nije spustila kad je krenula sa parkinga, isla po robu i vratila se, opustenooooo, dokusurila auto nacisto, 300 i nesto e steta :rotf:

Kad pomenoste rucnu, da se pohvalim da nisam jedina zamlata u firmi :rotf: koleginica vozila pod rucnom firmin auto, nije dobro rucna radila vec, ova nije spustila kad je krenula sa parkinga, isla po robu i vratila se, opustenooooo, dokusurila auto nacisto, 300 i nesto e steta :rotf:
Idiot
Ja bih takve glupace kaznila sa jos 300e da sam im direktor, zivota mi.
Da slucajno napravi nesto, pomogla bih i platila... cak i da je kriva...
Ali ovakve gluposti ne prastam.

Idiot
Ja bih takve glupace kaznila sa jos 300e da sam im direktor, zivota mi.
Da slucajno napravi nesto, pomogla bih i platila... cak i da je kriva...
Ali ovakve gluposti ne prastam.
Ja sam vristala od smeha :rotf: to je tako u mom stilu da ja napravim ovako pogubljena.... ukrala mi tron dileje :rotf:
Ma nece joj naplatiti nista, vec je bila sjebana rucna na pola, da je dobro radila ne bi ona mogla voziti tako, ovako je pola nesto radilo nit tamo ni ovamo, plus ona guska koja ne digne kad krece, i eto belaja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back