- Poruka
- 50.280
Upravo sam nalupala komšiju odozgo jer je dlake od kera istresao na moj veš. Pre toga sam zvala vlasnika stana da mu pozdravim familiju, pošto večito ima neke krembile za zakupce. To je onaj zbog koga sam imala one poplave u stanu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nalupala kao isamarala?
ok, ovaj deo sa bacanjem stvari mi se dopada, ali nemoj bre sebi bedu da navuces na vrat, moze muriju da ti posalje na vrata.
jedan od pedeset i nešto, jedan 17...Nigde ko su otmičari.
Samo na jednom mestu da ih je dvojica i da imaju 19 god. kao i da ih klinac ne zna.....
Ja naišao na ove od 19.jedan od pedeset i nešto, jedan 17...
Malopre je bilo na rts-u. Gostovao je neki lik i pričao, ali ništa nisam uspela da čujem.Ja naišao na ove od 19.
Čitam treći put da vidim jesi li stvarno to uradila.Da. I rekla sam da ću sve da ih pobacam kroz terasu kada sledeći put odu na nekoliko dana od kuće, a kera ostave samog.
otac i dva sina i jos neki pomagaci, drugovi sinova valjdajedan od pedeset i nešto, jedan 17...
Blago njima...otac i dva sina i jos neki pomagaci, drugovi sinova valjda
Mene sad zanima koliko godina ima komsija kojeg je regina isamarala i kako je to izgledalo?
Jel se branio?
Čitam treći put da vidim jesi li stvarno to uradila.![]()
Ja hocu da se druzim sa reginom
Ali kako uspes da nalupas musko?!
Ja sam niska za te poduhvate... a bas lepo sto jesi... cisto pedagoski![]()
Tacno ti utera strah u kostioces i tebe da nalupam
regina carice![]()
Regina ja sam zgrozena
Sto ga nisi naterala da ih pojede?Da li mi veruješ da sam i ja kada sam videla dlake na vešu.
tacno zamisljam scenuSto ga nisi naterala da ih pojede?![]()