Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Već ste dve?!!!i bolje
sirotan bi izmedju dva ribanja fuga umro zaboravljen i gladan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već ste dve?!!!i bolje
sirotan bi izmedju dva ribanja fuga umro zaboravljen i gladan
ne preterujmo, znamo svoje gabaritetelence : )))
a nismoVeć ste dve?!!!![]()
vidiš valjdaal ta ketoza udara i u glovu?![]()
Da, pala mi je teorija skroz. I bogi i zlozi...Ja nemam. Komšijska mačka misli da je naše dvorište njeno, kući ide samo da jede. Tako mi odgovara, imam ljubimca, a i nemam.
nemam namjeru ulaziti u to keto sektasenjevidiš valjda
E bez zezanja, danas mi jedan lik ispričao da kod keto dijete treba svake dve nedelje jedan dan jesti šaćer, da bi se mozak malo nahranio.
Možda i napravim dan pauze, uzmem voćni musli pa sa mlekom...
I meni je ok. Malo pecne, ali ok jer je iskreno i konkretno i mogunda razumem. I ja sam pomalo gadljiva, ali ih volim ipak više.Više cenim tu vrstu iskrenoati, kad ne voli i izjasni se, nego foliraže ljigavaca i opervacije marica o krivom spolovilu...
Na lice mesta je stigao i ministar policije Nebojša Stefanović.
Prilika za slikanje...![]()
o cemu ti to?jel a koja je to poruka pretjerana?
i koji je to moderator ovogodisnji kandidat za darwinovu? <3
A reko neko obriso moje mudrolije, al nijeklasika
o cemu ti to?![]()
sad citam da ga nisu jos uvek pronasli...
''Na lice mesta je stigao i ministar policije Nebojša Stefanović. U potragu za dečakom su uključeni najbolji operativci policije iz Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Beograda, a iako su pojedini mediji javili da je dečak nađen, drama porodice Mitrović se nastavlja i to nije slučaj, za dečakom se i dalje traga ''
BravoLjudi prezivela sam 2 sata voznje
Uf
Evo je brankic napisala otprilike.A zašto se tretira mleko kao loše za decu? Jel znaš možda?
Iskreno, nisam se posebno interesovala, ja lično ne volim mleko.
Osim što u velikim količinama otezava usvajanje gvožđa iz namirnica, to prihvatam i kao sumnja se da proteini iz mleka utiču na rast. Nigde nisam nasla ozbiljnu studiju zašto je mleko nepotrebno deci pa čak mnogi smatraju da je štetno za decu.
Meni dodje logično da se jede ono što se vekovima jelo...naročito na određenom tlu...
Za zubiće koristim i dalje Weleda pastu koja je biljna jer još uvek ne ispljune lepo. Fluor nisam uvodila, možda bi trebalo...mač sa dve oštrice, ako guta fluor ne valja a ove biljne nemam pojma da li lepo očiste...