Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dive covek ide peske pa mu padne crep na glavu,svega ima
Al pravi se citava fama oko decijih auto sedista i vezivanja,a ljudi i dalje divljaju po putevima u to niko ne osudjuje
Kao volim brzinu
Ma nemoj?
Smoki, aj pročitaj ponovo šta je Dive napisala. Žena je kvadriplegičar jer je udario auto brzinom od 40-50km/h.
Ljudi i poginu pri toj brzini ako nisu vezani.
Ja odlepim kada vidim roditelje koji drže decu nazad nevezanu, a oni su pri tom vezani. Oduzimala bih decu takvim roditeljima ko iz topa.
Što se tiče sedišta za decu, do visine 140cm moraju da imaju ono sedište što se ne fiksira. Inače su džabe vezani jer im pojas nije na odgovarajućem mestu.

Eto , stidim se, ali ja deci dozvoljavam da u kolima jedu, grickaju, igraju se...jer često putujemo dugo. I kola mi služe da stignem od tačke A do tačke B i da se prenese gomilu stvari. Spreme se povremeno, ali što se tiče ispravnosti, nemaju mane, u svakom momentu je sve ispravno što pobija teoriju Alisinog muža.

i meni kola sluze da stignem od tacke a do tacke b, mislim, kola tome sluze. moja moraju da budu uredna. generalno me izludjuju neuredna kola, to mi je big no no. kada pogledam kod moje sestre u kola, slosi mi se. tu se vidi sta je kupila pre tri meseca u uscu da li su tada bili u meku, sta joj je dete gricklao u poslednjih pola godine, zguzvane kesice bombona, komadici krem bananice koji su zaflekali pola njenog sedista i razne takve stvari :sad2:

sad videh sliku na na tw. deluje mi da je nemoguce ovako nesto, nadam se da je montaza. ako jeste ovo tacno, mi smo jedan najcarskiji narod na planeti Zemlji.

Pogledajte prilog 606090

Montaža ofkors. Zajebancija na račun ljudi koji se krste u prevozu kad prođu pored crkve. Što je btw pogrešno, ne treba se krstiti kad prolaziš pored crkve, krstiš se kad u nju ulaziš. Ali Srbende...

Osencila sam se

Prilozi

• IMG_20191025_160736.jpg
    IMG_20191025_160736.jpg
    74,2 KB · Pregleda: 60
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back