Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može ako je adekvatno vezana, kao što vidiš dete nema pojas preko grudi.
Na stranu što je pojas preko vrata može udaviti na mestu.
jasno..pricamo o vezivanju dece na zadnjem sedistu..druga je prica sto cickova mala nije dobro vezana..postoji mogucnost i da kola nisu bila u voznji jer ne verujem da bi cicak i njen muz dozvolili da dete ne bude propisno vezano

jasno..pricamo o vezivanju dece na zadnjem sedistu..druga je prica sto cickova mala nije dobro vezana..postoji mogucnost i da kola nisu bila u voznji jer ne verujem da bi cicak i njen muz dozvolili da dete ne bude propisno vezano

Pa može ako je dovoljno visoka, ako nije trebalo bi joj buster sedište da je izdigne kako bi joj pojas prelazio preko grudi a ne preko vrata.
A nije dovoljno visoka, sigurno.

Bolje ljudi da smanje brzinu i da ne luduju po putu.kako smo se mi svi vozili u kolima bez vezivanja pojasa pozadi?
Ok,bezbednije je.ali to je sad pitanje zivota i smrti,a ljudi sve brze i brze voze

Sve se slažem sa tobom, ali dokle god se situacija što se tiče ograničenja brzine (i poštovanja iste) ne promeni, a neće (jer život postaje sve brži) autosedišta će biti neophodna.
Pravilno vezivanje važi i za odrasle, pojas ne sme ići preko vrata.
Kod trudnica ide ispod a ne preko stomaka, duž linije karlice.

Bolje ljudi da smanje brzinu i da ne luduju po putu.kako smo se mi svi vozili u kolima bez vezivanja pojasa pozadi?
Ok,bezbednije je.ali to je sad pitanje zivota i smrti,a ljudi sve brze i brze voze
moja poznanica je sedela na zadnjem sedistu sa svojih 20godina
majka je vozila, na suvozacevom ej bila prijateljica
stajale su na semaforu kad je na njih naletelo drugo vozilo od pozadi
vozio covek decu na zadnjem sedistu koja su bila vezana i nesto su galamila
okrenuo se da ih smiri za sekundu i udario u vozilo ispred sebe brzinom 40-50km/h
poznanica nije bila vezana, samo je skliznula od udarca izmedju sedista i zbog cimanja polomila vrat, od tada je kvadriplegicar

Ne mora da znači. Ako nije sproveden ostavinski postupak, nema ni dugova jer umru sa dužnikom.

Kod stana je malo drukčija priča jer banke imaju hipoteku.

Imate čak klauzulu u ug., ako recino prodate stan Peri, a Pera postane nesolventan, vi kao, bivši vlasnik upadate u obavezu otple duga, tj. neplaćenih rata..

Ne mora da znači. Ako nije sproveden ostavinski postupak, nema ni dugova jer umru sa dužnikom.

Kod stana je malo drukčija priča jer banke imaju hipoteku.

Imate čak klauzulu u ug., ako recino prodate stan Peri, a Pera postane nesolventan, vi kao, bivši vlasnik upadate u obavezu otple duga, tj. neplaćenih rata..
Pa ne prodajes mu ti svoj kredit. On mora da uzme svoj od banke. Kako si ti odgovoran za njegov kredit?

Ovo sto kaze troja o osiguranju kredita,moja kuma dobila prosle god otkaz.i pitali je dal da joj pisu otkaz ili sporazumni raskid.ona kao,pa sporazumni zvuci bolje.a kredit u banci
Kad je otisla u banku,pita je zena pa jeste li bar dobili otkaz? Ako pise otkaz onda osiguravajuca kuca otplacuje njen kredit.kaze pise u ugovoru (ona sitna slova sto niko ne cita)
Sad mislim da sam vam to vec ispricala...

Dada, ne pokreće se ostavinski po službenoj dužnosti.
Pa ne prodajes mu ti svoj kredit. On mora da uzme svoj od banke. Kako si ti odgovoran za njegov kredit?
To je uvek postojalo u ugovorima o kupoprodaji nepokretnosti. Za banku si vlasnik stana tek kad otplatiš ceo dug tj. kredit. Država može da otpiše tipa nešto, kao što je bila frka sa dugovima u CH i na taj način se malo umiruje situacija. Pretpostavka je da niko od dužnika sa tim neće da se zeza, pa mu deca ostanu na ulici.

Jeste, i Nedo, ima i toga, dešava se

Kod svakog ugovora imaš zabeležbu, šta se dešava ako odbiju zahtev za kredit ili nastupi viša sila. Takođe i ovo što sam pisao. Banku boli uvo da se apciguje na nešto što će prodati po nekoj levoj vrednosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back