Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
nema šanse, oderu mi platu ko musa jarca, ne dam pare, dobro je i ovakoUzmi sad bolovanje ili kad ozdravis, pa se zaista odmori .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema šanse, oderu mi platu ko musa jarca, ne dam pare, dobro je i ovakoUzmi sad bolovanje ili kad ozdravis, pa se zaista odmori .
Moja nije jer nije išla na sekcijeМа, не мислим на такмичења и добротворне акције, ово је баш секција, сваки пут недељом ...баш нешто свемирски, брате.

Ма, не може тако, ред је ред, само сачекај мало, не бацај ме на додатни трошак у овој беспарициpopila sam dva antibiotika u razmaku od par sati, pa da mahnem, a žito ne treba kad ja neću moći da jedem![]()
Браво за децу, а ти мало прикочи, опорави се прво.Izvela sam decu oko 15h u setnju tu kod nas po naselju... i na sladoled... stomak mi se tako naduvao i boleo, da smo se posle sat vremena vratili kuci...
Da li mi je od njoka nemam pojma ali me nervira... i juce popodne isto...
A kad pipnem pupak to mesto mi tvrdo...
Sin pokupio orahe...
Cera ogulila mandarine...
Sin ukljucio masinu sarenog...
Oboje rasirili ves(uz moju malu pomoc)...
Divno,zavidim ti na duhu!na koncertu bilo super, iskakali se, pevali i sve po redu, sad pijem kafu i pokusavam da dodjem sebi...Pogledajte prilog 604611

I maco, jesi zvala dr?Ok, bastac nikada nije bio reper za pamet ali brate...
Ok, bastac nikada nije bio reper za pamet ali brate...
PopodneI maco, jesi zvala dr?
Da, ne znam sta mi je gore zapravoUopšte ne verujem da je toliko glup niti neinformisan, pogotovo nakon čitave one priče oko Vulinove tetke.
Prosto mislim da je dobio ponudu koja se ne odbija.
Ja kad čitam tvoje postove, ti tako grubo, olako i glupo nazivaš ljude pogrdnim imenima, da je to strašno. Od jutros sam pročitala "idiot(luk), lud, brav, krmak (ili kako već)"... A čitala sam samo oko 10-15 minuta...Jel samo moj muz toliko lud da pere kosu u 7 ujutru ili to rade i drugi primerci muskog roda?
Ma to samo ako ih bas volimJa kad čitam tvoje postove, ti tako grubo, olako i glupo nazivaš ljude pogrdnim imenima, da je to strašno. Od jutros sam pročitala "idiot(luk), lud, brav, krmak (ili kako već)"... A čitala sam samo oko 10-15 minuta...

ja se i dalje nadam da nije tako kao sto zvuci. mislim, znam da jeste, nego eto.Ok, bastac nikada nije bio reper za pamet ali brate...
Nisam u toku, sta je uradioja se i dalje nadam da nije tako kao sto zvuci. mislim, znam da jeste, nego eto.
bas je debil, a taman mi je postajao sve simpaticniji sa svojim gerilskim akcijama po bgu.