Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videla sam u benetonu nedavno i budala nisam probala... :aha:
Juce sam izbegla smaranje na jednoj rodbinskoj slavi, danas i sutra ne radim a imamo dva desavanja u vinariji... nema smisla da idem za ns da bi probala kaput :rumenko: jos moram vuci decu
Juce sam ceo dan provela na terasi... uvece me stomak boleo, i pupak mi je bas tvrd... ne znam jel mi pametno da se svrckam...
A bas mi treba taj kaput :besna:

Bar da sam probala, pa bi porucila

Ма, не мислим на такмичења и добротворне акције, ово је баш секција, сваки пут недељом ...баш нешто свемирски, брате.

Ма, мора само једно, него ми смешно како си се одједном узврпољила баш за светло плави капут, ти кад фиксираш нешто не пушташ :lol:
Pa valjda me vec znas ... ;) kao smrt sam kad resim :zaljubljena:
beneton ima odlicne i kvalitetne kapute.
Znam.
Imam jedan crni, njihov. Mislim da ga nosim vec 6-7 god ako ne i vise. Samo taj i imam :sad2:
Dobro bre cile kako vikendom, kako?
Ali ali za sutra nema izgovora!
Lako taro... svi dr imaju mobilne

A sad te vec malo sramota jel da? :zper:
Sutra ocekujem izvestaj ;)

Vodi racuna o sebi! Zeno! ;)

Ovo ja radim kada ne mogu da nadjem odgovarajuće. Čak i ako me šivenje neki put izadje i skuplje. Mene užasno nervira kada moram da kupim nešto, a da "može da prodje".
Razumem te. Odavno ni nemamo neku finu konfekciju, posebno ne u tako nekim bojama, skoro i da se ne moze naci. To "moze da prodje" je skoro najgora opcija. Obuces par puta i trune u ormanu.

Bitna je razlika
onda ti lepo definisi nijansu :D

7e5b0c8e93ecf8619d977898eebb48fe.jpg

Ima subotom dodatna iz matematike i nekim još danom popodne, ali ne ide, jer putuje, pa mu nastavnik da zadatke da radi kući, posle mu na času pogleda, objasni i tako....
Ми викендом никад нисмо имали, ова савремена просвета им нагура 30 часова недељно, па им краде и викенде :mmmm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back