tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ko je rekao da divna porodca znaci intelektualac?!a kako ja nisam imao taj problem?
kako ja nisam izmanipulisan..kako mene neko nie navukao?
jer su roditelji radili samnom.. usadjivali mi u glavu vrednosti..ja sma trenirao..isao na jezike.. imao sam gomilu obaveza..a kad sam se igrao sam sam poceo da vidim razliku izmedju drustva iz kraja i druztva sa treninga..
to sto ti nisi ne znaci da neko drugi nece, imao si srece, imao si karakter takav i jos 300 stvari
kako ne kapiras da nisu svi ti i da tri bambija ne dobijas samo zato sto si mnogo super i zato su te tata i mama mnogo radili sa tobom
i opet su roditelji krivi..mislis da to sto je roditelj intelektualac on bolje pazi dete?
malo suta
znam i takvu decu koja su zavrsili kao narkomani..i opet je krivica u roditeljima koji su jurili karijere..
pazi nevezano za ovu pricu..jednom prilikom nebitno sad sta i kako meni je dete od 8 godina ladno reklo..moji roditelji nemaju vremena za mene..sta dalje da pricamo.
ja sam rekla deca iz divnih porodicas, a meni divna porodica uopste ne znaci porodica intelektualaca, veze jedno sa drugim nema :I