Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego isla danas u reciklazni centar
Kako su svajcarci lepo resili to
Imas jedan dan nedeljno kada nosis sve sto je za reciklazu u taj centar i sve tamo lepo odvojis i recikliras, sve uradjeno jednostavo i za debile, znaci centar izgleda mnogo dobro, malo je falilo da se promuvam da vidim sta mogu da ponesem, dete naslo par igracaka za sebe iz daleka ali suzdrzali smo se :malav:

Sve ono sto nisi odvojio tokom nedelje, svo sitno djubre, stavis u jednu kesu( propisana kesa zakonom, velicina, izgled itd) i kesu oni odnose jednom ili dva puta nedeljno i placas po kesi djubre koje bacis a koje nisi reciklirao, ne znam koliko franaka po kesi

Itako, ne znam sto sam vam ovo ispricala al meni je bilo bas zanimljivo a u isto vreme i smor jer te u trenutku tresne po glavi koliko godina smo mi nazadni da ne kazem napredni

Nego isla danas u reciklazni centar
Kako su svajcarci lepo resili to
Imas jedan dan nedeljno kada nosis sve sto je za reciklazu u taj centar i sve tamo lepo odvojis i recikliras, sve uradjeno jednostavo i za debile, znaci centar izgleda mnogo dobro, malo je falilo da se promuvam da vidim sta mogu da ponesem, dete naslo par igracaka za sebe iz daleka ali suzdrzali smo se :malav:

Sve ono sto nisi odvojio tokom nedelje, svo sitno djubre, stavis u jednu kesu( propisana kesa zakonom, velicina, izgled itd) i kesu oni odnose jednom ili dva puta nedeljno i placas po kesi djubre koje bacis a koje nisi reciklirao, ne znam koliko franaka po kesi

Itako, ne znam sto sam vam ovo ispricala al meni je bilo bas zanimljivo a u isto vreme i smor jer te u trenutku tresne po glavi koliko godina smo mi nazadni da ne kazem napredni
2-3 godine najviše

Evo ja cu da ti odgovorim.zenski forum,zenska tema...do pre dve godine je bilo kako vetar duva.znaci mesecima ko dete zvecku,uvati pa ne pusta.pa onda period kad moze,a i ne mora
Sada...mislim da bih umrla da moram.kazu hormoni.ja sve mislim neki klik u glavi.da je dobro,nije
Mogla bih recimo da trazim od ginekologa neke hormone da mi to regulise.ali problem i jeste u glavi,jer ja zapravo ne zelim
Tuzno je to
Da nije neki psihički premor? Kod mene mislim da je to.

Da nije neki psihički premor? Kod mene mislim da je to.
Kod tebe je umor jer imas malu decu
Smokijevi su momci vec na faxu a ona u klimaksu
I ja se nadam da ce joj se vratiti volja
Mislim da su zene veselije kad se redovno opustaju
junak se zaleteo pa kupio xxxxl
je l mu drugarica objasnila da se s pram oruzja kupuje i futrola :lol:
Ne znam
Nisam pitala
Ali sam se smejala :lol:

Aaaaaaaaaa imamo I krompirovu zlaticu!!!
Pojescei gardeniju :aaa:
IMG_20190723_173904.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back