- Poruka
- 131.647
dodaj i aerodromske takse 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takse i rucni prtljag su uracunatidodaj i aerodromske takse![]()
Mislim da je samo jat pre 20 godina davao cene bez taksi, uvek su takse ulkjucene u cenu karte i uvek se zacudim kad ih neko spominjedodaj i aerodromske takse![]()
Kako sad joj smeta bez gaća, pa ko je prošle godine pisao da se tuširaju pred decom i hodaju bez odeće ili deca ulaze da piške/kake, dok je pod tušem, pa skokne da obriše? Zar nije ona? Mrzi me sad da tražim, а nema ni veze... Izvinjavam se ako sam omašila...nije tabu @dive, ebem mu sve mu ebem.
samo reakcija na to da, ukoliko ne zelis da pises o sopstvenim orgazmima ( u slucaju da ih uopste imas, ti nesrecna zeno) onda si konzerva i neosvescena. i sta sve ne.
daj, pa nismo deca.
neka pisu sta hoce, ali ocu i ja da pisem sta ocu.)
ljubinki svaka cast, da se razumemo, a za cicka vec znamo da je nekonvencionalna seks masina,
mada se secam da smo onomad jedva odbranili nekog forumasa koji nije video nista lose da pred cerkicom bude bez gaca.
malom cerkicom, da pojasnim.
Cicak je htela u nesvest da padne od stresa, ali vidim da je sad napredovala do stadijuma u kojem ce opusteno sa cerkom i sinom pricati o roditeljskim orgazmima.
meni je to skroz super.![]()
moguce da jeste, ima ona svoje razvojne faze, kao i svi mi, uostalom.Kako sad joj smeta bez gaća, pa ko je prošle godine pisao da se tuširaju pred decom i hodaju bez odeće ili deca ulaze da piške/kake, dok je pod tušem, pa skokne da obriše? Zar nije ona? Mrzi me sad da tražim, а nema ni veze... Izvinjavam se ako sam omašila...
kazu neki da je white widow, zabranjena za zaobici u ficuka sa smesnim cigaretama i kolacima i svime.Ja idemu Amsterdam, jel imate neke savete?
Samo bez tabua u amsterdamu, trojoJa idemu Amsterdam, jel imate neke savete?
Najmanje četiri puta bez tabua.Samo bez tabua u amsterdamu, trojo![]()
Evo pitam sina,on kaze da je vazno da odes u rembrantov muzej ,nacionalni muzej.ja sam se najezila samo kad sam gledala njegove slikeJa idemu Amsterdam, jel imate neke savete?
kazu neki da je white widow, zabranjena za zaobici u ficuka sa smesnim cigaretama i kolacima i svime.
ako su lagali mene i ja lazem tebe![]()
Nista mi ne govori,ustanem ujutru ,pogledam se u ogledalo,ono nema meneeeee šta tebe ježi![]()
organski, bez aditiva, da.Jesu i ti kolači oni smešni čokoladni hehe?
vecina turistickih agencija ne kaci cene sa taksama da bi aranzman delovao povoljnije.Mislim da je samo jat pre 20 godina davao cene bez taksi, uvek su takse ulkjucene u cenu karte i uvek se zacudim kad ih neko spominje![]()
organski, bez aditiva, da.
A to...vecina turistickih agencija ne kaci cene sa taksama da bi aranzman delovao povoljnije.
Nisam nikad. Smesne cigarice sam skoro posle sto godina sa drugaricom kuci uz tv i pileca krilca na kaucuDa da, čuo sam da su kvalitetni i zdravi.
Trojo, ne znam dal si jela te kolače, ali ako dođeš u iskušenje, nemoj da se zalećeš, jako je... kalorično. Čuo sam da je jedan sasvim dovoljan, iako možda ne izgleda tako na prvu.
necemo, ovde cemodiki oćemo da debatujemo o tome kad idemo na pivo?![]()