Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Bezite zene majke kraljice svetice... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni ovo sve bilo okej dok nisi potegla rozguBezite zene majke kraljice svetice...![]()
Danas sam bas pricala sa mm kako je prestrasno biti samo zena majka kraljica... meni... ali evo me uverise da mimo toga , treba biti i svetica ...meni ovo sve bilo okej dok nisi potegla rozgu
sad mi dodje da zauzvrat okacim sinisu vucu, al je i meni prestrasno pa necu
pa mislim...pitanje kanonizacije opce nije potezano cicakDanas sam bas pricala sa mm kako je prestrasno biti samo zena majka kraljica... meni... ali evo me uverise da mimo toga , treba biti i svetica ...
Da dapa mislim...pitanje kanonizacije opce nije potezano cicak
vise se o khm...diskreciji natucalo
znas kako nas narod kaze; pas koji laje...e, to
laku noc : )

Zasto?Meni je i dalje sve ok. Moj izbor je da moja intima ostane samo moja. Pođem od toga da meni ne bi prijalo da nekad negde otkrijem da je moj dragi pisao na javnom mestu o našoj intimi. Pa zatim da ne bih volela da moja deca nekad na netu čitaju kad smo i koliko puta imali seks.
Ne mora svako da se složi, nigde ne piše da sam ja u pravu. U tome i jeste čar izbora. Ali sigurna sam da imaju seks i oni koji se ne upišu ovde. Ne uvek i svi, ali u nekom trenutku da.

Ako je tako, zašto bi ih onda slala bilo gde, kao da tetki odnesu lek? Kažeš lepo "igrajte se u sobi, mama i tata idu da se kresnu, ne pravite gluposti" i tako....Zasto?
Stidis se necega?
Naravno da ce deca da znaju da smo imali odnose. To je nesto prirodno.
Kao sto i mi znamo da nas nisu donele rode vec su nam se mama i tata mazili. Vau kakav sok.![]()
Deco mama i tata vode ljubav![]()
Naravno da znaju, ali ne moraš baš da ih pustiš u sobu i upališ svetlo.
Nešto poput foruma.

Licno ne smatram da deca treba da vide i cuju svoje roditelje. Nisam ni ja imala ta iskustva, pa ne zelim ih ni svojoj deci. Ali prica o samom sexu u braku nije nista vau... i sasvim sam sigurna da cu sa svojom decom kad odrastu pricati opusteno o tome ako budu zeleli.Ako je tako, zašto bi ih onda slala bilo gde, kao da tetki odnesu lek? Kažeš lepo "igrajte se u sobi, mama i tata idu da se kresnu, ne pravite gluposti" i tako....

Ma jok.A jel vi stvarno smatrate da kad odrasle zene pisu o svom seksualnom zivotu u braku, da je to sramota? Da se tu necega treba stideti?
Nesto treba skrivati?
Aha.A ima i ono, danas tako moderno idealno predstavljanje svog života na društvenim mrežama.
Laku noć, idem da gledam seriju.
Ili treba da napišem "seriju"?![]()
pihNastavak cega?Ma jok.
Ja se malo zaebavam.
Piši. Jedva čekam nastavak.
Ajmo nastavak.Vi ste smešni
Moja ćerka se raduje kad joj kažem
Deca odrastu pobogu
To je nešto o čemu mora da se priča s decom
Vi od zajebancije napravite svađu uvek
Svaka čast!
Nije svadjaVi ste smešni
Moja ćerka se raduje kad joj kažem
Deca odrastu pobogu
To je nešto o čemu mora da se priča s decom
Vi od zajebancije napravite svađu uvek
Svaka čast!

Priče o seksualnim poduhvatima.Nastavak cega?