Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja emotivna neodoljivost je zauzet,ima devojku a blene u mene kad ona ne gleda,ne skida pogled.

Vi ste vase robove vezali ugovorima u opstini,okovima,na robiji ste - nema sta da se bunite -jedina dobra stvar kod toga je sto nema bezanja,robija je dozivotna.

Zrelije je sigurno od mene.
Ja sam osećala blagu nelagodnost kad sam trebala da saopštim roditeljima da sam trudna. I to svaki put. I u mojim godinama. :lol:
Zezas?! :eek:

Ja sa mojima nikad nisam pricala o sexu, sem maminog saveta da se cuvam. Ali prica o sexu, odnosima, itd... kroz salu kod nas ide normalno... odrasli smo ljudi... tek trudnoce itd...
izgleda smo mi mnogo blizi nego sto se to meni cini

Meni danas rodjendan. 33.
Deca i mm me probudili sa pesmicom.
Mm mi kupio tri poklona
Deca mi napravila ogrlice i narukvice.
Pokupili kajsije, ispucili, isla da platim mojima racune, obidjem macku, muz skoknuo do vinarije, pa cemo na rucak i u nabavku, popodne nam dolaze gosti... bice nas ihaj i jos vise dece... :) a onda ...

PS. Ljubinka čelendž eksepted :malav:
Srecan rodjendan, puno para, malo nerviranja i ponajvise zdravlja ti zelim.:rodjendan:

Neka se zajedno presele sto dalje,da ih moje oci ponovo ne vide ikada jer ovo je stvarno besmisleno - ako vec paradira sa njom neka mi se skloni sa vidika a ne da se namece.

Sledeci put kada mi se budu dopao neko ko ima brata veoma slicnog sebi starijeg ili mladjeg ili identicnog brata blizanca ima da samo zaobidjem a ne tesko se razlikuju,mogu da rade sta hoce a ne budu razotkriveni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back