pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.070
užas draga užas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daj hbt saberi se
Pametan si momak sta ce ti to u zivotu, ne pisaj sam po sebi, da se tako plasticno izrazim
Nadji neku pametnu
meni sad zao devojke, razvlacimo je kao zvaku po forumu.
stugotse, saberi se, ti si kriv za to..
ima i gorih stvari od verovanaj u teorije zavere. ok, mogla je bas i neku drugu da izabere, ovo sa ravnom zemljom je mnogo hevi, al ko ga ebe.
Znam teoriju... praksa se sprovodipa dobro cile ti jos istrazujes
imas klitorisne, vaginalne i one najjace kad se aktivira g tacka
uzivajte u seksu![]()

HvalaSrećan rođendanac Čičkava!![]()
HvalaMalom cicku srecan danasnji dan.
![]()

HvalaSunce ti ne ebem, a ja 1500km daleko...
Čičkava, srećan ti rodjendan![]()

Hvala drugaricickava, srecan rodjendanac![]()

Hvala drugari
Divni ste
Stvarno mi je ovo najlepsi rodjus u zivotu
Jesam vam rekla da su mi deca napravila ogrlicu, narukvicu, nanogicu i prsten, sami. Juce su to ceo dan pravili. Njihova ideja. Nasli rastegljiv konac, bisercice i skoljke, i sve sami. Tako sam srecna zbog toga. Presrecna![]()
to belilo je posebna prica..odakle im ideja da sve turaju u blestavo belo..kad prolazim slavijom i na +40 kad pogledam onaj plato imam utisak da se na njemu nalazi tanak sloj snega..uzas.Ovdje mi je sad cudno sto je bijelo,
na današnjih 35 stepeni taj snežni uzisak je superto belilo je posebna prica..odakle im ideja da sve turaju u blestavo belo..kad prolazim slavijom i na +40 kad pogledam onaj plato imam utisak da se na njemu nalazi tanak sloj snega..uzas.

Ove stepenice na Kalisu bljeste belinom,potrebne su naocare po suncanom danu .Refleksija kao od snega.to belilo je posebna prica..odakle im ideja da sve turaju u blestavo belo..kad prolazim slavijom i na +40 kad pogledam onaj plato imam utisak da se na njemu nalazi tanak sloj snega..uzas.
a bice sporki kamen kosta viseto belilo je posebna prica..odakle im ideja da sve turaju u blestavo belo..kad prolazim slavijom i na +40 kad pogledam onaj plato imam utisak da se na njemu nalazi tanak sloj snega..uzas.
))nisi valjda ti ona?
ili je ona ti?
ja se nadam da nisi a iako jesi stugos nista lose nije mislio, sto je vrlo brzo i sam konstatovao
mada se ja vrv samo glupavo tripujem....
Ne znam coveka niti me interesuje.
I to samo ako platite clanarinu, kao ovi iz privredne komore cemo da naplacujemo reket.Zabranjeno je...samo odabran nobles moze se oglasavati...![]()