Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.291
Mislim ta seoska slava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Isto i kod nas.
Jedino što nemamo je zakonski minimum od 20 radnih dana plaćenog godišnjeg odmora već 15, ali ok, nama je i satnica manja, ne radimo 40h nedeljno.
No, na dodatne slobodne dane i bolovanja kojekakva (kad su po par dana) nikada nam nije uzimala ni od godišnjeg ni od plate, tako da se svede na tih 20 dana kad se podvuče crta, samo ih trošimo jednom 5, jednom 10 i ovo sitno iscepkano.

Moj bolje od mene zna tačno gde i koliko sam smršala. Ali, ne zovem ga srećica, malo mi smešno da onolikog čoveka tako zovem.![]()

to ti je srbija..100 mesta..100 obicaja .. 100 nazivaKod nas se to zove kirbaj.
Zlozi, ne uleći mi, rešila sam da smorim monologom![]()

a pa zato ti radis na kilazi..da budete slicni195 cm i 110 kg = srecica![]()

to ti je srbija..100 mesta..100 obicaja .. 100 naziva
pravda za kobasice![]()
a pa zato ti radis na kilazi..da budete slicni![]()

jos malo da se zategnem vezbama ali sto se tice kilaze sam u top formitabicu, jel si fit spreman za leto?![]()
jos malo da se zategnem vezbama ali sto se tice kilaze sam u top formi![]()

a ..sta kazes...kako si iskoristio priliku da s epreko mene pohvalis 4umashicama da si spreman da ih docekas.![]()

A gde nije. Pisala sam na tu temu dosta.Koja je razlika kod nas i kod njih? Gde je kod nas sistem zakazao?
Baš mi je žao što je tako i što to ne može malo da se popravi.A gde nije. Pisala sam na tu temu dosta.
Radila sam deset godina u prosveti i to baš u inkluzivnoj nastavi, defektolog sam po struci. Ne bih ni da počinjem gde su naši šuplji
Ne ide to tako, to je skupa oprema. Malo, malo pa bi ostajali bez skupih delova.ako je nesto unisteno tokom rada trebalo bi da ide kao steta na ime firme jer da nisi radio ne bi ni napravio tu stetu..za potrebe firme to radis e pa jbg ako se nesto polomi..ok ako je to ucestalo..onda das oktaz nesposobnjakovicu ili trapavku koji nanosi stetuali ako se to ponekad desi..jbg.. ide na racun firme.
Baš mi je žao što je tako i što to ne može malo da se popravi.
Jer koliko vidim učitelji i nastavnici se izjašnjavaju protiv inkluzije, tačnij ed da je sve to loše odrađeno, a roditelje dece, ja više ne znam, sa posebnim potrebama (?), pogađa takav stav. Oni se dosta uzdaju u taj program. Ono što sam ja imala prilike da čujem i vidim...
skup je i buldozer pa majstor ne placa kad se pokvari .. iskrivile su se vrednosti..gazde vredjuju svoju robu a za kmetove ih je bas briga..Ne ide to tako, to je skupa oprema. Malo, malo pa bi ostajali bez skupih delova.
Tu se oprema duži i za nju odgovaraš, ali mora da postoji neko blaže rešenje. Ne moraš plaćati 100% štetu i to kao da je tek kupljeno, već deo, ili da sam nabaviš zamenu, nabaviš polovno. Ovo da te bude strah da radiš.
Buldožer teško da može da završi na sajtu za polovnu opremu, a neki fin fotoaparat može.skup je i buldozer pa majstor ne placa kad se pokvari .. iskrivile su se vrednosti..gazde vredjuju svoju robu a za kmetove ih je bas briga..
koliko je novca metla donela svojim radom tom gazdi? a ovamo joj skida 2.000 zbog neke sijalice...pilicarski..
pa i taj sto je skrsio to od soma evra.. hebiha.. to spada pod radnu opremu..neka gazda malo odvoji para i neka skupu opremu osigura.

Ne verujem da je sramota. Nego se nadaš da će podsticajna sredina izvući maksimum iz deteta, da će dete više napredovati i imati više šansi kasnije.profesori su protiv iz razumljivih razloga..dete ne moze da prati program a treba da ga oceni..imam drugaricu koja je roditelju jednog takvoig deteta rekla..ok..kod mene ce imati 5 .. problem je sto se ovde ne govori o deci sa nekim manjim oblicima invaliditeta..postoje deca za koju bi zaist bilo bolje da idu u specijalnu skolu jer ovako ne mogu da prate gradivo i prakticno nista ne rade niti njihov boravak u skoli ima neku svrhu ali roditeljima je bitno samo da im dete ne ide u specijalnu skolu .. mozda ih je sramota..ne znam ni sam... a realno i oni sami ne shvataju da bi za njihovo dete bilo bolje da ide u specijalnu skolu.
) je totalno pilicarski gest.