- Poruka
- 98.702
pijem kafu i ''setam forumom''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta je ali je jezivo i idalje traje
Cini mi se da je malo blaze nego nocas ali svejedno mi se idalje vrti cim spustim glavu ili pokusam da se savijem, grozozo osecaj
Kad će već jednom jun?!? 
Реџ, шта је било са мачком, јел се вратио?Pada kiša ubi miša.
Значи, сад чекамо јун...и ја га чекам, само да прегрмимо овај мај, из много разлога.Joj!Kad će već jednom jun?!?
![]()
Trenutno čekamo jun, a do tad, ko zna, ako se nastavi ovako, čekaćemo dalje. Drži se, šta je jedan maj za nas.Значи, сад чекамо јун...и ја га чекам, само да прегрмимо овај мај, из много разлога.

Ово ипак личи на низак притисак, мораш да провериш...може да буде и анемија.Ne znam sta je ali je jezivo i idalje traje
Cini mi se da je malo blaze nego nocas ali svejedno mi se idalje vrti cim spustim glavu ili pokusam da se savijem, grozozo osecaj
Ja sam imala vrtoglavice kad naglo ustanem i krenem. To je od niskog pritiska.Ne znam sta je ali je jezivo i idalje traje
Живот нам се свео на чекање да прођу тешки периоди, са кратким предасима између...тек колико да дубоко удахнемо и спремимо се за нови.Trenutno čekamo jun, a do tad, ko zna, ako se nastavi ovako, čekaćemo dalje. Drži se, šta je jedan maj za nas.![]()
odmah iza majaJoj!Kad će već jednom jun?!?
![]()

Ово ипак личи на низак притисак, мораш да провериш...може да буде и анемија.
)))))Nocas mi se vrtelo i pri promeni polozaja u krevetu, bilo koji pokret da napravim, bas mi nije bilo svejedno, strasan osecaj da ne smrs da se mrdnesJr l ti se vrti i u krevetu kada se okrećeš ili samo kad menjaš položaj iz vertikalnog u horizontalni (i obrnuto)?
Jesi li izmerila tlak?
pijem kafu i ''setam forumom''
И те како може да буде до тога, ипак је притисак...поједи слану супу, со диже притисак, а добра је и она Аква вива за спортисте, Метла је користи чини ми се, она баш кубури са ниским притиском.Nisam anemicna ( bar ne do sada) ali mi je drugi dan ciklusa,mada opet ne verujem da je do toga...
E da, probacu supicuИ те како може да буде до тога, ипак је притисак...поједи слану супу, со диже притисак, а добра је и она Аква вива за спортисте, Метла је користи чини ми се, она баш кубури са ниским притиском.
Nocas mi se vrtelo i pri promeni polozaja u krevetu, bilo koji pokret da napravim, bas mi nije bilo svejedno, strasan osecaj da ne smrs da se mrdnes
Sada vec ne toliko ali idalje ne smem da se savijem, naglo da se okrecem ni dok lezim ni dok sedim
Nemam aparat za pritisak, videcu kasnije da mi neko donese, mada da je nastavilo jutros kao sinoc otisla bih kod lekara nekako
svidja mi se

Ne znam sta je bppv? Ja sam kada je krenulo blago povezala sa ciklusom ali kako se bas intenziviralo odbacila sam tu mogucnost... i ne kontam sto dr odbacuju vezu sa hormonima, pa nema sta ne mogu da poremete jbni hormoniJa imam dijagnostikovanu BPPV, najviše je karakteriše upravo to okretanje cele sobe oko tebe dok menjaš položaj u krevetu. Javlja mi se ponekad i vrtoglavica nevezano od položaja ali je ovo baš specifično. Jednom mi je bilo toliko loše da nisam mogla ceo dan da ustanem iz kreveta, kako se pokrenem tako krene i mučnina.
Prvi put mi se desilo za vreme trudnoće i posle toga svaki put kad se pojavi pojavi se u sklopu pms-a, kao i neke druge boljke (tačno znam da je vezano za hormone, a lekari to ne priznaju - još jedan od razloga za maku), traje nekoliko dana i prođe.
Međutim, znam da mi je moki pisao za njegove vrtoglavice, bile su posledica nekog virusa koji mu je protutnjao kroz organizam..
Mođda svakako da sutra odeš kod lekara ako ne prođe do ujutro, za svaki slučaj, obaviš ekg, neurologa i orl, trebalo bi po nekom hitnijem sistemu da ti zakazuju - tako su bar meni, jer je uvek frka sa tim simptomima da nisu posledica nečeg komplikovanijeg.
Ne znam sta je bppv? Ja sam kada je krenulo blago povezala sa ciklusom ali kako se bas intenziviralo odbacila sam tu mogucnost... i ne kontam sto dr odbacuju vezu sa hormonima, pa nema sta ne mogu da poremete jbni hormoni
E da, imala je i drugarica taj virus, zaboravila sam sta je i kako se zove, njoj se bas oduzilo...
Videcu kako bude veceras-sutra pa ako se nastavi pravac kod dr, bas nije za zezanje, grozan osecaj nemoci bre

E moj ti nista ne pratisnisam pratio temu..jel si to seksualno stradala?
shebala se niz stepenice?![]()

Dobro, benigna je ako nista drugo ali verujem da je tezak smor, em sto moze da se javi u svakom trenutku em sto traje : (Benigna paroksizmalna položajna vrtoglavica
Znači da je potpuno bezazlena ali da se javlja u najnepredvidivijim situacijama, bez ikakvog upozorenja, što je jedan potpuni smor.
Za to čak ni ne postoji neka terapija, samo vežbe koje malo ublaže simptome.
Znaš kad me gledaju belo i opšta praksa i ginekolog kad kažem nešto u vezi toga, valjda ih mrzi da se smaraju![]()