Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo bili juce u kaficu iako je padala kisa
Ја функционишем кад је сунчано, чак и на -20, само да има сунца...
Кишу и облаке не подносим, мрзим их, а ветар ми у последње време изазива озбиљне вртоглавице.

Ја функционишем кад је сунчано, чак и на -20, само да има сунца...
Кишу и облаке не подносим, мрзим их, а ветар ми у последње време изазива озбиљне вртоглавице.

Ja isto mrzim vetar
Juce sacekali da prodje vetar ja otisla do banke posle se nasli u kaficu ali je bilo bzvz vreme
A u vezi jagoda sada su bas lepe

Ja čekam da se mali probudi i matori dođe s posla da se ostrvimo na pasulj, gladna sam ko mesožder, za ceo dan sam pojela šaku jagoda, nisam stigla ništa drugo.
Sad su baš lepe, i slatke i mirišljave, ne znam odakle su.
Мој свекар би ти сад рекао, будало, једи кад си гладна, не чекај никога, мајци је потребна снага...а ја и даље чекам да једемо сви заједно. Мада мислим да је он у праву, мајци са малим дететом треба снага.

Мој свекар би ти сад рекао, будало, једи кад си гладна, не чекај никога, мајци је потребна снага...а ја и даље чекам да једемо сви заједно. Мада мислим да је он у праву, мајци са малим дететом треба снага.

Slazem se potpuno

Evo ja dobro, najela se za ručak, sve po redu sa supom i odmah sam zaglavila na klonji.
Sad kad sam se olakšala, gledam fotke sa raspusta što je puž konačno prebacio na komp i voajerišem ovde.
I smejem se Ljubinki što ima tripove. Mora da je žena imala loše iskustvo, ništa drugo mi ne pije vodu.

Evo ja dobro, najela se za ručak, sve po redu sa supom i odmah sam zaglavila na klonji.
Sad kad sam se olakšala, gledam fotke sa raspusta što je puž konačno prebacio na komp i voajerišem ovde.
I smejem se Ljubinki što ima tripove. Mora da je žena imala loše iskustvo, ništa drugo mi ne pije vodu.
Ljubinka. :lol:
Tako nije htela da napiše gde je kupila farmerke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back