- Poruka
- 63.764
Ма, није ми ни важно, немам шта да кријем од тих преписки...Probaj...
Ево и Жабица каже да не грешим...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, није ми ни важно, немам шта да кријем од тих преписки...Probaj...
Ма, није ми ни важно, немам шта да кријем од тих преписки...
Ево и Жабица каже да не грешим...

Majko mila šta pišete, ništa vas ne razumem.
Ja izgleda ni na starom forumu većinu opcija nisam koristila jer nisam ni znala da postoje.![]()

E u tome je i poenta.... pokušao sam dobjasnim...ako većina ne koristi Nešto, čemu to služi..Majko mila šta pišete, ništa vas ne razumem.
Ja izgleda ni na starom forumu većinu opcija nisam koristila jer nisam ni znala da postoje.![]()

Zabica je odgovorila na Minin post, ona je pisala o ''sigurnosti'' privatnih poruka na forumu, ne o ovome o cemu ti pisesMislim da zabica ne kapira...ne mozes preuzeti poruke, eksportovati ih...bar ja nemam tu opciju ili je ne vidim....
Nego, nije ni vazno...ne treba mi to inace...ali kontam mozda nekom treba...
Боуже, па служи мањини, ваљда...E u tome je i poenta.... pokušao sam dobjasnim...ako većina ne koristi Nešto, čemu to služi..

Изгледа да тамо нико није био, таман ћеш ти да пробијеш лед.Bas me ignorisete
A ja pravim plan sta obici u odlasku i sta u povratku
Obisla bih Padovu i Pisu u odlaskuИзгледа да тамо нико није био, таман ћеш ти да пробијеш лед.

Bas me ignorisete
A ja pravim plan sta obici u odlasku i sta u povratku
Ima .u Italiji gde god da odes vredi..Padova je blizu Verone pa mozes i Veronu da obidjesDa li je neko bio u Padovi?
Jel se ima sta videti i obici?
I 90 posto ovog foruma, uključujući modove nemaju pojma, pa živeJa sam uvek manjina. Ne volim da sam plebs, samo nobles.![]()
I 90 posto ovog foruma, uključujući modove nemaju pojma, pa žive
Smokva ne ume dudje na forum (: