Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
morate pisati na temi o koentarima..ne stizem i ovde da vidim sva pisanja oko foruma.

slike se sad stavljaju direktno u post..pre su bile u nezavisnom "bucketu" i zato ste mogli attachmente da brisete..takav sistem attachmenta sad ne postoji i zato ne mozete da pristupite slikama

pa ako nesto moze 15 minuta znaci da moze : ))))

al nebitno
ne kacim slike vise i sve u redu

pa ako nesto moze 15 minuta znaci da moze : ))))

al nebitno
ne kacim slike vise i sve u redu

ti bi bar mogla i trebala da razumes..moze 15 minuta kompletan post da se edituje.. to nema veze sa ovom pricom..ti u tih 15 minuta mozes i svoj post da obrises ako se predomsilis i ne zelis da ga posaljes..

a slika je sad sastavni deo posta i zato mozes da je brises u prvih 15 minuta a ne mozes kasnije jer kasnije ne mozes ni post da editujes.

ti bi bar mogla i trebala da razumes..moze 15 minuta kompletan post da se edituje.. to nema veze sa ovom pricom..ti u tih 15 minuta mozes i svoj post da obrises ako se predomsilis i ne zelis da ga posaljes..

a slika je sad sastavni deo posta i zato mozes da je brises u prvih 15 minuta a ne mozes kasnije jer kasnije ne mozes ni post da editujes.

pa sve je to podlozno promjeni
misslim, tako mene dev ubjedjuje neki danne moze...pa moze, al mi treba dva sata...i na kraju moze, jel : )))))))

Море, киша и облаци....видим пишете о убацивању фотки па реко' да опробам ту опцију.
Егејско море од пре две године.

:kafaz:

pefki 2.JPG

i ja da probam sa slikama od pre cetiri godine u ovo vreme
Море, киша и облаци....видим пишете о убацивању фотки па реко' да опробам ту опцију.
Егејско море од пре две године.

:kafaz:

Pogledajte prilog 545295

Prilozi

• 050.jpg
    050.jpg
    184,6 KB · Pregleda: 12
  • ostrvo.jpg
    ostrvo.jpg
    53,6 KB · Pregleda: 12
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.