- Poruka
- 121.775
Ja i dalje hejtujem ovoznači,ko pile u magli...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i dalje hejtujem ovoznači,ko pile u magli...![]()

Ako ako ; vidi se ko je vredanodoh ja da pravim kolače za slavu dok mi se ovaj šok ne slegne...![]()

Lady ; jesi za neko picence dok krstaris novim forumom ?
a koja je onda poenta da okacis pa posle to da obrises?A tako znaci
Ne mogu kasnije
Bez veze
Sta je onda poenta da je objavis ako niko ne vidi![]()
Uvek tu da ponudimNisam hvala Smarti
Tab - ne raspravljaj se sa zenamaa koja je onda poenta da okacis pa posle to da obrises?![]()
znas onu englesku "Happy wife, happy life" 
Опет почињеш причу са тест форума, шта се то вас тиче...a koja je onda poenta da okacis pa posle to da obrises?![]()

ne tice se..zato i imate 15 minutaОпет почињеш причу са тест форума, шта се то вас тиче...

УмачешPokisla sam tako lepo, bas prija, topla je kisa ne duva, volim da kisnem na letnjim pljuskovima
Od vrata sam se bacila pod vreo tus
Sad mackam simultano keks i cokoladu u kafu![]()

Ето...ne tice se..zato i imate 15 minuta![]()
a koja je onda poenta da okacis pa posle to da obrises?![]()
Ajde ti buduca legendo poslusaj nas stare legende i vrati opciju da mogu da se brisu prilozine tice se..zato i imate 15 minuta![]()
odgovoreno je na to pitanjeAjde ti buduca legendo poslusaj nas stare legende i vrati opciju da mogu da se brisu prilozi
UmocicuУмачеш![]()

Ajde ti buduca legendo poslusaj nas stare legende i vrati opciju da mogu da se brisu prilozi

Сад ће попијеш љуткаZene - moram da se slozim sa tabom sto se tice poente postavljanja slika ; koja je poenta postaviti ako ces je posle obrisati
To mi je kao ono "hoce piski, nece piski"
... ili mozda gresim ?

Samo pitam ; nema razloga da se ljutisСад ће попијеш љутка![]()