Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam pojma metlo
Moji enolozi ne rade danas tako da nisu ovde
Pitacu ih

Mada ljudi prave vino od svega, razne brlje...
Mi pravimo samo od grozdja i kvalitetno vino...

Znam samo da belo vino mozes da dobijes i od crnog grozdja

Nadjoh na wiki
Kaze mesa se belo i crno grozdje, fermentise zajedno, doda neki zasladjivac i eto magije
Moracu da probam, bas izgleda sasavo, prozirno svetlo plavo :D

Gledam ta vaša jaja i kao i svake godine pitam se odakle tolika količina jaja u prodaji samo za Uskrs, kako uspeju kokoške da izbace tu enormnu količinu jaja koja se većinom bace i kako ta jajna industrija uopšte funkcioniše?! :think:

Da ne spominjem da mi nije jasna ta potreba za prekomernim farbanjem jaja koja ne mogu sva da se pojedu.
I zašto smo toliko bahati i kada ćemo kao vrsta nestati tako nezajažljivi? Da li će planeta opstati duže od nas ili ćemo zajedno skončati?

Ja sam prestala da farbam jaja odavno jer ih dobijam na poklon i za katolički i za pravoslavni Uskrs. Tu količinu ne mogu da pojedem, nego pravim paštete i salate.

Došla od frizera. Al sam lepa, blago meni.

1200 din ti je flasa pa probaj :)

bolje uzmi proseko za te pare :)

Ma jok bre iskoci mi akcija u tempu oko 400 din neko.... tako sam i saznala da to postoji
Meni samo fora da probam.... boja hbt
Sta ce mi proseko kad ne pijem vina, meni su vina bljak, ne bih dala za vino 1200 ne znam sta da je :lol:

- - - - - - - - - -

ma pusti ti vino nego jel sinoc bio :vatromet:
da i mi koji smo odavno na postu malo culima uzivamo :)

:rotf:
Sta mislis sto me ledja rasturaju od jutros :rotf: nije baba vise za te nocne avanture :rotf:

Nadjoh na wiki
Kaze mesa se belo i crno grozdje, fermentise zajedno, doda neki zasladjivac i eto magije
Moracu da probam, bas izgleda sasavo, prozirno svetlo plavo :D

Kad u vino dodaju secere to nije kvalitetno vino
To je šklj kategorija

- - - - - - - - - -

Aj malo zastani i razmisli sta je danas veca steta.to sto kreces nervozna u dan i siris negativnost na porodicu ili to sto se klinac par sati igra telefonom?

Ma da on igra igrice(za njegov uzrast) ne bih se bunila
Vec gleda jutjubere i gluposti

Мој пас има 5 кг, Квинсин или Дивкин једно 25, и исто једно јаје, па не иде то.

Pa i moji psi su imali po 40kg i znam da je bila fora ne sme jaja puno, al se ne secam koliko
Mislim da je problem u belancevinama, njihove granule manje imaju belancevina nego macije...
Ne secam se detalja ne bakcem se sa psima odavno pa sam zaboravila....
Proverite info

Осећам да ми је од јуче кичма затегнута као струна.
Један погрешан покрет и завршићу у кревету.
А имам толико посла данас :evil:

Pa i moji psi su imali po 40kg i znam da je bila fora ne sme jaja puno, al se ne secam koliko
Mislim da je problem u belancevinama, njihove granule manje imaju belancevina nego macije...
Ne secam se detalja ne bakcem se sa psima odavno pa sam zaboravila....
Proverite info

Наша не једе кувано јаје, даћемо јој и за овај Ускрс, али јој уопште није занимљиво.
Само коментаришем.

- - - - - - - - - -

Ja sva krckam, ledja kukovi ramena to mi sve puca na pokret
Kad prodju praznici moram na krckanje

Ја мислим да теби не треба момак са колима, него неки набилдовани да ти носи опрему.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back