Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi dan ekskurzije
Viminacijum kod Kostolca
Srebrno jezero
Predivni utisci
Kako smo bogata zemlja to je nestvarno
Bogati istorijom

Sledi prva noc u hotelu...molite se za mene

МОЛИТВА СВЕТОЈ КСЕНИЈИ ПЕТРОГРАДСКОЈ

О, света свеблажена мати Ксенија! Ти си под заклоном Свевишњега живела, праћена и укрепљивана Богомајком. Глад и жеђ, студен и врелину, увреде и гоњења претрпела си, дар про-зорљивости и чудотвор ства од Бога добила и под заштитом Свемогућег спокој си нашла. Сада те Света Црква као миомирисни цвет прославља. Стојећи на месту твога погребења, пред ликом твојим светим, као живој, која си са нама, молимо ти се: прими молитве наше и принеси их Престолу Милосрдног Оца Небеског, и имајући смелост пред Њим, испроси вечно спасење оних који теби притичу, дарежљив благослов за добра дела и намере наше и избављење од свих невоља и жалости. Заступи нас светим твојим молитвама пред престолом Свемилостивог Спаситеља нашег, недостојне и грешне. Помози, Света Блажена мати Ксенија, да се дечица светлошћу Светога крштења озаре и печатом Духа Светога запечате, да се дечаци и девојчице у вери, честитости, богобојажљивости васпитавају и да успеха у учењу имају; да се болесни и слаби исцеле; породичну љубав и слогу пошљи; монахе удостоји да се добрим подвигом подвизавају и од увреда их огради; пастире у крепости Духа Светога учврсти; народ и земљу нашу у миру и спокојству сачувај и сажали се на оне који су на самртном часу лишени причешћа Светим Тајнама Христовим. Ти си нам нада и уздање, брзо услишење и избављење, теби благодарност узносимо и с тобом славимо Оца и Сина и Светога Духа, сада и увек и кроза све векове. Амин.

Prvi dan ekskurzije
Viminacijum kod Kostolca
Srebrno jezero
Predivni utisci
Kako smo bogata zemlja to je nestvarno
Bogati istorijom

Sledi prva noc u hotelu...molite se za mene

ja cu misliti na tebe svakako, znam kako je voditi djake na ekskurziju
mada su moji bili veliki maturanti, a ne znas sta je gore - da li kad su veliki ili mali, odgovornost je ogromna svakako
spavas pre eksurzije i kad se vratis, tako sam bar ja, mozda malo dremnes u autobusu, nocu sam dezurala

58461780_2279896698733390_2857715142466994176_n.jpg

vidi dripca ko da je pošo na buvljak

Mogli su stomak da mu fotosopiraju.metla je to mogla gratis :malav:
Psujem minu i krep papir i sve....pucaju mi jaja,kuvam drugu turu i druga puca.stavila so,stavila sirce
Lepo treba da ispostujem sebe kad kazem da ja tone volim

Па што мене :zcepanje:

До јаја је, стави на тиху ватру, а дуже кувај...танка је љуска, вероватно...

- - - - - - - - - -

Е, бре, па што сирће док куваш јаја, оно их тањи...

- - - - - - - - - -

Јао, мајко...шта раде ови његови неписмени из протокола?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back