Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam vam pricala kako je moja mama,gospodja profesorka iz grada u renou 4 vozila pozadi mangulicu? I stala ispred prodavnice,bilo vece ,da pita ko ce da kolje svinjce.izlazi iz radnje,prilazi kolima,a jedan pijanica se nagnuo na kola i kaze,gospodjo,ne brinite,ja cu da dodjem da koljem.a mama od nazad,ja sam gospodja,to je svinja :zcepanje:

Hvala Smoki uzecu :zag:

- - - - - - - - - -

Meni kaze autobus za 9 stanica
Jbt oni nisu normalni
Izasla sam ranije da se posle ukljucim od kuce da izbegnem guzvu al kurc autobus ne ide i vidim ja da cu opet u guzvu
Ebo te bre beograd

do malopre mi je bio drugar
dva braka iza sebe, u pedesetim, dva deteta
intelektualac
hteo da skace sa mosta i zavrsi sa sobom kad se razveo od druge zene
prevarila ga
e sad, iz onoga sto smo pricali, rekla sam mu da sticem utisak da ne bi skakao zbog prevare i razvoda, nego zbog svega sto je napravio i ostavio u kuci iz koje je izasao
kaze mislio sam da za mene nema vise zivota
a onda je sreo nju, malo mladju od sebe..dete iz radnicke porodice, intelektualka..porodica koja se bori za zivot kao i vecina u ovoj zemlji
e sad, ono sto mi ej zaparalo usi
kaze on, zamisli prihvatili me..ja imam pedeset (odlicno izgleda) dva braka iza sebe, dvoje dece ko ce me sa njima u biografiji, raspad
oba deteta ostala svako sa svojom majkom
kako covek moze da se oseti da je raspad jer ima dvoje dece
jebemti muskarce :)

- - - - - - - - - -

i da ispricamo se, nismo se dugo videli..svako svoju pricu
i kaze on meni na kraju, dobro, kako ja tebi mogu da pmognem (nikakvu pomoc mu nisam trazila, valjda kad si zensko pa imas nezeljenu dinamiku u zovotu svi bi da pomazu :lol: )
nikako brate, ja cu tebi da pomognem :)

:lol:

sad ce golub da ti objasni da u bgdu prevoz bolji nego pre 10 god :mrgreen:

otoplilo je konacno, vetar stao, kilaza je u savrsenom micim super, dete primilo vakcine konacno, veceras idem na pivo i zivot je lep : )

Šta tu ima da se objašnjava? :dontunderstand:
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

i da ispricamo se, nismo se dugo videli..svako svoju pricu
i kaze on meni na kraju, dobro, kako ja tebi mogu da pmognem (nikakvu pomoc mu nisam trazila, valjda kad si zensko pa imas nezeljenu dinamiku u zovotu svi bi da pomazu :lol: )
nikako brate, ja cu tebi da pomognem :)

Kako ti da mu pomogneš kad te bole ledja?

Ja sam nesto kilava
Treba da se odvucem do prodavnice
Milion obaveza oko Uskrsa nemam ni trenutak praznog hoda a kod njegovih mi se ne ide nemam ni malo slobode na koju sam navikla bice to pravih 7 dana mucenja sa snom hranom i ritmom koji mi ne prija
Ni muzu ni meni se nije islo ali je cerka navalila a oni je nisu videli od oktobra a ona nece da ide bez nas i tako...

- - - - - - - - - -

A moram i da vozim sto sam omrzla iz dna duse
Svuda idem prevozom i auto koristim samo kad moram
Treba da ga oteram na pranje treba da se farbam ma otkud znam vazda nesto i neispavana sam i tako
Pocela sam ko Metla gundj gundj

Е, кад кренем некад да мрачим, само ме подсетите какво дете имам...

Поподне рибам купатило, и негде пред крај чујем је уз степенице.

Откуд ти? Заборавила си, данас имамо 4 часа...

Аха, ок...гледа ме, ја ознојена, висим на оној кади да дохватим све плочице горе, она ми додаје шта ми треба, и кад сам завршила, скува ми кафу :heart:

И док сам ја пила кафу, скувала је нудле за све, јер је мама много уморна :sad2:

Нећу да плачем, нећу да плачем...

Е, кад кренем некад да мрачим, само ме подсетите какво дете имам...

Поподне рибам купатило, и негде пред крај чујем је уз степенице.

Откуд ти? Заборавила си, данас имамо 4 часа...

Аха, ок...гледа ме, ја ознојена, висим на оној кади да дохватим све плочице горе, она ми додаје шта ми треба, и кад сам завршила, скува ми кафу :heart:

И док сам ја пила кафу, скувала је нудле за све, јер је мама много уморна :sad2:

Нећу да плачем, нећу да плачем...

Srce :heart:

- - - - - - - - - -

Jaja farbe ornamenti slicice i ostalo nabavljeni
Cerka se raduje kao da ima 6 godina

- - - - - - - - - -

Vec smo se podelile
Ja ih skuvam i ofarbam a sve ostalo ce ona

- - - - - - - - - -

Sad pijem kafu s cerkom obe listamo svaka svoje i odmaramo

Srce :heart:

- - - - - - - - - -

Jaja farbe ornamenti slicice i ostalo nabavljeni
Cerka se raduje kao da ima 6 godina

- - - - - - - - - -

Vec smo se podelile
Ja ih skuvam i ofarbam a sve ostalo ce ona

- - - - - - - - - -

Sad pijem kafu s cerkom obe listamo svaka svoje i odmaramo

Е, и ја сам данас купила фарбе, мада ће највећи део опет бити у креп папиру...и увек се сетим Птице каснилице око Ускрса.
Штета што више не долази :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back