Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Golub gospodin čovek, može i čamcem do Srbije i Crnog mora
Mogu, Weserom da severnog mora, a posle ko Bjorn Ragnarovič Ironside preko atlantika i Mediterana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Golub gospodin čovek, može i čamcem do Srbije i Crnog mora
Jesam vam pricala kako je moja mama,gospodja profesorka iz grada u renou 4 vozila pozadi mangulicu? I stala ispred prodavnice,bilo vece ,da pita ko ce da kolje svinjce.izlazi iz radnje,prilazi kolima,a jedan pijanica se nagnuo na kola i kaze,gospodjo,ne brinite,ja cu da dodjem da koljem.a mama od nazad,ja sam gospodja,to je svinja![]()

Hvala Smoki uzecu
- - - - - - - - - -
Meni kaze autobus za 9 stanica
Jbt oni nisu normalni
Izasla sam ranije da se posle ukljucim od kuce da izbegnem guzvu al kurc autobus ne ide i vidim ja da cu opet u guzvu
Ebo te bre beograd

nemoj beograd, nego vesic
sa beogradom je sve u redu, sa onim ko je zaduzen za organizaciju gradskog prevoza nije

)
sad ce golub da ti objasni da u bgdu prevoz bolji nego pre 10 god
otoplilo je konacno, vetar stao, kilaza je u savrsenom micim super, dete primilo vakcine konacno, veceras idem na pivo i zivot je lep : )

i da ispricamo se, nismo se dugo videli..svako svoju pricu
i kaze on meni na kraju, dobro, kako ja tebi mogu da pmognem (nikakvu pomoc mu nisam trazila, valjda kad si zensko pa imas nezeljenu dinamiku u zovotu svi bi da pomazu)
nikako brate, ja cu tebi da pomognem![]()
Šta tu ima da se objašnjava?
- - - - - - - - - -
Kako ti da mu pomogneš kad te bole ledja?

Mora da je ipak imala 6 časova..
Zekim te i vevericam te
Е, кад кренем некад да мрачим, само ме подсетите какво дете имам...
Поподне рибам купатило, и негде пред крај чујем је уз степенице.
Откуд ти? Заборавила си, данас имамо 4 часа...
Аха, ок...гледа ме, ја ознојена, висим на оној кади да дохватим све плочице горе, она ми додаје шта ми треба, и кад сам завршила, скува ми кафу
И док сам ја пила кафу, скувала је нудле за све, јер је мама много уморна
Нећу да плачем, нећу да плачем...

Srce
- - - - - - - - - -
Jaja farbe ornamenti slicice i ostalo nabavljeni
Cerka se raduje kao da ima 6 godina
- - - - - - - - - -
Vec smo se podelile
Ja ih skuvam i ofarbam a sve ostalo ce ona
- - - - - - - - - -
Sad pijem kafu s cerkom obe listamo svaka svoje i odmaramo

Е, и ја сам данас купила фарбе, мада ће највећи део опет бити у креп папиру...и увек се сетим Птице каснилице око Ускрса.
Штета што више не долази![]()