Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ih, pa nekog neku na branik od traktora, pa ljubav u trakt. Kabini...

Ми у тракторским зонама имамо аутомобиле, заборавио си, сексамо се само у њима, трактор нам служи да превеземо фамилију на свадбе и тако то...знаш оне клупице у приколици, ветар у коси и та романтика ..

Jesam vam pricala kako je moja mama,gospodja profesorka iz grada u renou 4 vozila pozadi mangulicu? I stala ispred prodavnice,bilo vece ,da pita ko ce da kolje svinjce.izlazi iz radnje,prilazi kolima,a jedan pijanica se nagnuo na kola i kaze,gospodjo,ne brinite,ja cu da dodjem da koljem.a mama od nazad,ja sam gospodja,to je svinja :zcepanje:

Ми у тракторским зонама имамо аутомобиле, заборавио си, сексамо се само у њима, трактор нам служи да превеземо фамилију на свадбе и тако то...знаш оне клупице у приколици, ветар у коси и та романтика ..

Aj što je vetar u kosi, nego što i suknje diže. Ne grabi se za džabe dečurlija da hoda pored prikolice.

U stvari sam dosla da porucim nesto ljubinki
Mi uzimamo slusalice u tehnomaniji.oni imaju garanciju na 2 godine.u pocetku smo skuplje,ali onda cekas par dana da ti pisalju nove.sad uzimamo one bele od 250 din,sasvim dobar zvuk,muz ih nosi svakodnevno na trcanje,traju par meseci.fazon je sto njih ne cekas.odneses u radnju,kazes ne rade,pokazes racun i odmah ti daju druge

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back