Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
200 metara sam presla pesice,sva sam se oznojila u borbi sa vetrom i poludelim kisobranom :neutral:...
gradski prevoz NIKADA nije bio gori, smrdljiviji, nepouzdaniji, onog Vesica treba katranom namazati, za primer.
sisali smo juce Leu, sada je debelo stene labradora, a ne zlatni retriver..uzasno je smesna i jako ljuta na mene i cerku..celo vece je vristala po kuci, uvredjena do koske.
i, dobila je penzionerski popust od divne zene koja je kupa i šiša vec godinama :heart:
u spojleru je cerka, ne kuce, dok jos mogu da brisem priloge.

sve mi se cini da sam nesto zaboravila da vam ispricam :think:
nisam puštala mašinu za veš, sudove je oprala sudomašina, :malav:

preslatka je vejo
ja sam se zahebala pa sam oprala ves i sada mogu da se slikam jer dobar deo ne sme u susaru, grejanje ne radi i ima da se ubudjavi

Prvo da i ja kažem da je vejina ćerka prekrasna <333
A drugo da dodam, 2014. kad su padale one grozne kiše, mi smo živeli u stanu bez terase, bez sušilice, ma bez ičega. Elem, isto tako je veš pretio da se ubuđukne pa sam ga sušila na vratima rerne :lol:
Rernu na 50, peškir/majicu/mantil na vrata i uz par okretanja osuši se rel. brzo.
Ako su ti stvari osetljive možeš ih staviti pored rerne a nju pojačati.
A možeš prosto uključiti klimu i rešiti sebe bespotrebne komplikacije :lol:

Ja verujem ako ima natkrivenu terasu da bi se na ovom vetru i pored kise osusio.ili ne?

- - - - - - - - - -

Inace sam na povratku iz ledinaca svratila u sup da probam da dobijem br za produzetak pasosa i zakasnila sam par min.vise srece drugi put...

ukljucila sam klimu, ukljucila sam susaru za deo vesa koji u istu sme a malo kasnije cu i rernu :lol:

smokvo, terasa nema sile, vetar je toliko jak i nanosi kisu i vlazno je, osusilo bi se na sveti nikad i usmrdelo jer sam na raskrsnici dve uzasno prometne ulice, a terasa direkt ispod autobuskog stajlista : (

Što ste šišali Leitjku....msm, sve mi je jasno, al i moj sad lab je proletjni linjator....tjera preslatka, malo liči na moju snajku, nema samo Smoki snajke ..

- - - - - - - - - -

Tačno sam juče bio za pod voz zbog promene vremena....au, toe onda staros

Moj je veš na pokrivenoj terasi, juče sam prala čitav dan, za sad kod mene više duva nego što pada, pa ću vam reći posle kako je veš prošao....

- - - - - - - - - -

Vejo, prelepo ti je dete! :heart:

I ko je isao da ga skuplja po komsiluku :lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam juce velikom sinu rekla da sa devojkom ide prvu polovinu juna ili u oktobru na more,da je ne dovodi preko leta,necu vise tako.a onda sam prala usta sapunom i klecala na kukuruzu ,mnogo mi tesko palo.ko da sam baba vestica

Pre dve godine se iskupah na moru kraj maja, ceo jun...e, ne pamtim kad mi je lepše bilo...i radio i putovao feribotom i uživao..
Pre neki dan sam otpao čekajući bus....i uđem i ko tica unutra na jednoj nozi....ovi se seti otvorite prozore, a naš narod, novi basevi sa klimom, pa rezimiraš vozača mesto što otvaraš prozor...i, digitalni, ukaza se jedno sedište..ja svoje cenjeno odmah na njega....kad ulazi majka neka sa balonom i malim klince...a on baxuz, ja ustao, on se dere da ne ostane bez sedišta, suzeee..ja onda počeo da ga imitiram...a majka balon na jedno sedište prazno...ma...kako su sebični...

Evo me, ovo duva, zamalo mene da skupljaju po komšiluku. :zeek:
Većina je suva, mada unela sam da se ugreje, pa ću da vidim lepo. Pokisle su dve majice, a jedne čarape pale s terase... Sve u svemu, ja sam zadovoljna. Mada, napolju sam se pokajala što detetu nisam dala zimsku jaknu da obuče u školu. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back