Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uspece : )
I da znas ako ne iskoristis svu mesavinu vode i ulja ne brini,ja ugl ne potrosim sve isko pripremim

Мени остане и кад спремам пите, увек направим више, нема везе, боље него да у сред спремања опет правим мешавину...

ovde i duva kao besno i pada kiša,a ja pola dana napolju, hodam pod uglom od 45* a boli za svih 100, kaže čika ortoped da će da boli 6 nedelja,pa brate ako je i od kičme mnogo je...e da, i da stavim jastuk iza leđa kad sedim u busu....koga da ubijem za stolicu, ha ??? ja luda čoveka..... :dash: :zcepanje:

jedva sebe uguram u bus, gde još i jastučak da cimam :zcepanje:
nisi se ti skoro vozao po Beogradu gradskim, to ti je jedno neviđeno iskustvo, čista borba za opstanak, animal planet live :rotf:

Nije baš da se nisam vozio.
Šta znam, rekao bih da je prevoz bolji nego pre nekih 10 godina.
Ne mnogo bolji, ali bolji. Gužve su još uvek.
Dobra je ova nova fora sa praćenjem dolaska busa preko smartfona.
Rekao bih da narod smrdi malo manje. Možda i moj nos oguglava s godinama.

U Nsu su autobusi raspali, smrdljivi, kasne ili ni ne dođu.
Slušam arktik mankise i pijem čaj, vreme je prava krasotica.
Mi rešili da idemo na letovanje u julu sa malim detetom, em gužva, em vrućina, ali je bilo ili to ili prva polovina juna, da skrenem od žmua i njegovog posla i berbe i svega :roll:

jeste,prevoz je bolji i tek ce biti kada nam stignu leteci autobusi iz kine, beograd je lepsi i tek ce biti sa gondolom, ljudi manje smrde i tek ce miristati cim sledecg meseca prosecna plata bude 50 hiljada

ja sam danas ceo dan fri, odlucih da ni dete ne vodim u vrtic, plan je da se razvlacimo ceo dan pa popodne u bioskop

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back