Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je najstrasnije sto je taj mali sto je polomio trazio od druga da ga snima dok cupa to sa zida i lomi
Sta je to?
Cemu?
Iscupas iz zida pa bacas na kantu, slomis i kantu i onda bacis u wc da se slomi u param parcad
Bas tuzno

nekanalisana energija
toj deci nije imao ko da pokaze kako je dobar osecaj kad urade nesto dobro svojim rukama, pa vide rezultat na kraju

a mozda su se opet uzjebale planete
sedi moje dete u basti, sunca se i doruckuje palentu sa malinama
izlazi sestric i iznosi malenog, idu u setnju
spakuju ga u kolica on i snaja i pitaju moje dete je l hoce sa njima da proseta
kaze ona hoce
sestric i snaja inace ne vode svog psa kad setaju dete, sto, ne pitaj me pojmm nemam
njihov pas se jadan uzvrteo, ja mu kazem - ide mala dive, upala vam kasika u med, donesi povodac :)
uglavnom, moje dete udje da obuje patike, sestric i snaja izadju i udju u sumicu sa svojim psom, oje dete istrcava za njima, a ja uzasnuta ugledam naseg psa kako lezi na svom mesu i viknem - a kali?!?!??!?!
a ona kaze - necu nju da vodim, sad si je okupala
hahhahahahhahahahahha to sve poludelo..ajde kali idi pojedi ih prvo, pa posle idi sa njima u setnju :)
povela je naravno i nju na kraju
o boze kakav dan :)

haha... ao, kaki ste taki ( : ...

Munjo, el mi veruješ da imam profil na fejsbuku koji posećujem jednom u 3 meseca - ne mogu nikako da ukapiram gde je šta, na koju foru funkcioniše.
Negde imaš neke poruke, pa neke lajkove, pa onda klikneš na nečije ime i završiš ko zna gde, neko te vidi, neko te ne vidi, tvoja strana puna nekih stvari koje ne da nisi stavio, nego do sad nisi ni znao da postoje...

И онда форум неће бити форум...још само да се представимо именима и презименима, па можемо и да га угасимо.

Vec se predstavljas svojim nikom i to je svima vidljivo...sta menja ako neko zna ciji post si lajkovala, ionako svi znamo ko koga potajno lajkuje...
...i s obz da je tab alergican na tudjice, sigurna sam da ce nam se sviđati to sto citamo....:lol:

kakav dan lep
malo pre usli u kucu na pola sata da odmorim i picimo opet napolje
ovom mom detetu samo daj kosarkaski teren i miran si, 5 h od jutros nije prestao da pici basket, sto na treningu sto na igralistu
a meni jednu kafu za poneti i zivot je lep : )

Metli Love smajli sa srcima i očima ( :

Ojdo... lep dan drugarčitji ( :

srce iz ociju.gif

:lol:

cao munjo puska te ne ubila, lepo se provedi
zvizdanje z.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back