Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zakon copora
nisam organizovala masovne invente i proslave, ali sam jednom bila ugovorom za reklamu na jednom portalu u obavezi da izbacim jedan oglas sa popustom grupovina kupovina
tad su tek krenuli sa poslom, pa im je valjda na taj nacin bila obezbedjivana podrska oglasivaca
izbacila sam akciju za mesecnu uslugu koja je sa popustom kostala 690din i imala sam ogranicen broj na 200 prodatih
tog meseca mi je banula horda od 200 novih ljudi u prostor koji su shvatili da za tih 690din ne treba da vezbaju mesec dana, nego da inesu sve sto mogu, a ono sto ne mogu da polome i uniste
islo je dotle da su skidali zastitne kapice za ventile gde su mokri cvorovi, skinuli su sve tus baterije iz kabina za tusiranje, polomili klizna vrata na kabinama, polomili drzac za ubruse i toalet papir da bi iz njega izvadili papir, odneli osvezivac iz wc solja, neki deo iz vodokotlica, neke tegove i lopte..onda smo zabranili unosenje torbi i ranceva u deo za vebanje
u tih mesec dana su nam potpuno poremetili poslovanje jer nismo mogli da pruzimo kvalitetnu uslugu stalnim korisnicima

nikad vise mi nije palo na pamet da pristanem na uslov da moram da izbacim takvu uslugu, a o grupovini kupovini imam lose misljenje
Stoka
Nama su jednom poklopac od vodokotlica iscupali
Sinoc su bacili osvezivac wc u solju
Uzas

Da, al da se vidi npr. koliko je taj post dobio lajkova...anlajkoa... (ne ko je dao, nego kao br. lajova 1, 5...)

vidi se :)
na dnu posta

attachment.php

Meni je najstrasnije sto je taj mali sto je polomio trazio od druga da ga snima dok cupa to sa zida i lomi
Sta je to?
Cemu?
Iscupas iz zida pa bacas na kantu, slomis i kantu i onda bacis u wc da se slomi u param parcad
Bas tuzno

Pa tako ti je kad držiš kafanu.... nego, valjda ste prijavili...

- - - - - - - - - -

Za nadoknadu štete...inače sad nisam ispratio kojeg su uzrasta, al klinci nemaju osećaj, uvek su skloni vandalizmima, bez ikakvog razloga.... ako su stariji, 18.god, onda su baš ispušteni...

Pa tako ti je kad držiš kafanu.... nego, valjda ste prijavili...

- - - - - - - - - -

Za nadoknadu štete...inače sad nisam ispratio kojeg su uzrasta, al klinci nemaju osećaj, uvek su skloni vandalizmima, bez ikakvog razloga.... ako su stariji, 18.god, onda su baš ispušteni...

Ovo nije kafana.
Bio je osamnaesti rodjendan, gde ima vise odraslih. Ciste osamnaeste ne radimo
To smo jednom u lokalu u gradu radili i nikad vise
Ovde radimo samo ako roditelji organizuju i ima vise odraslih nego dece.
Ali necemo ni ovo vise raditi.
Mozda ako ih ima 5-10 klinaca, vise ne.

Naravno da znaju za svu stetu i da ce je platiti.

Kako? Ako ima na aplikaciji da se podesi daj govori, ne mogu vise da citam ovih pet znakova su majstori u zavodjenju :fdlan:

На фону сам одмах укуцала Форум крстарице, пријавила се и остала пријављена...никад ме не баца на почетну, него одмах отвара форум, односно последњу страницу на којој сам била.

Ovo nije kafana.
Bio je osamnaesti rodjendan, gde ima vise odraslih. Ciste osamnaeste ne radimo
To smo jednom u lokalu u gradu radili i nikad vise
Ovde radimo samo ako roditelji organizuju i ima vise odraslih nego dece.
Ali necemo ni ovo vise raditi.
Mozda ako ih ima 5-10 klinaca, vise ne.

Naravno da znaju za svu stetu i da ce je platiti.

Čičo, u rok službe i ne vredi ti i ne treba da se nerviraš zbog toga...

- - - - - - - - - -

На фону сам одмах укуцала Форум крстарице, пријавила се и остала пријављена...никад ме не баца на почетну, него одмах отвара форум, односно последњу страницу на којој сам била.

Eo sad možete i na novom test forumu da lakše to odradite....imate da se igrate i da vidite nešo što nisu mogli msm ni modovi ranije, samo superi.....i admini

Што се тиче ових новитета, проучаваћу кад нас скроз пребаците тамо, немам сада живаца за то.
А можда и тада нећу имати.

Čičo, u rok službe i ne vredi ti i ne treba da se nerviraš zbog toga...

- - - - - - - - - -

Eo sad možete i na novom test forumu da lakše to odradite....imate da se igrate i da vidite nešo što nisu mogli msm ni modovi ranije, samo superi.....i admini

Мени кад је до играња, ја играм игрице.
За ову врсту играња морам да будем у посебном расположењу.

To je preko brovsera kad ides, tako sam i ja na win mobu pre
Al sad na androidu sam skinula aplikaciju, al ona otvara pocetnu stranu sajta, sto je horor, onda moras da klikces da dodjes do foruma...

Мени кад је до играња, ја играм игрице.
За ову врсту играња морам да будем у посебном расположењу.

ne smeta da pišeš dobre postove i da te ništa od toga ne zanima...a ništa ne smeta, onao je bilo ne staro, nego iz naftalina...sad je funkcionalno.....ne treba biti
reakcionar....sve je stvar navike...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back