Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ih, rekla bih da ispunjavaju sve uslove, Bratscher custom shoes. :zaljubljena:
Meni su prelepe, ne smem ni da pitam za cenu, a koji sam maler, žuljale bi me do besvesti, pa onda samo mogu da se obesim pertlama. :sad2:

Pogledajte prilog 539133

od 6 do 9 hiljada su mislim
cizme su im nesto skuplje

- - - - - - - - - -

Meni je ovo kičeraj, sorry :lol:

Klasična salonka mi treba, ali je problem što kod nas čak i kad platiš ne možeš biti siguran u kvalitet (ne radi se o tome da li će da se raspadne, nego da me ne nažulja). Imam neke crne salonke, kupila pre desetak godina, još uvek su kao iz prodavnice izašle... A kupila ih kod nekih naših što su obućari, pa uz radnju imaju i proizvodnju cipela...

imaju oni i jednobojne
al to sto ti zelis malo ces teze naci
mozda rieker ima takve modele ove godine
ove ostale nisu bas za duze hodanje
e, imas i u zemunu jednu malu radnju
tamo preko puta onih robnih kuca u glavnoj ulici
blizu soko starka
udje se u neko unutrasnje dvoriste
oni drze par domacih proizvodjaca
i super su cipele

- - - - - - - - - -

tamo sam kupila jedina dva para cizama koja me nisu unistila mometalno ili uopce

da li je realno da je na kalenicu kg crnog luka 300 din : S

odeš lepo u Frikomove radnje sa smrznutim povrćem i kupiš kilo crnog luka iseckanog i smrznutog za 110 din. i pevaš,
znam da je nekad potrebno imati i sveži, ali tri komada za supu ili salatu možeš uzeti gde god hoćeš za sitne novce,
bezobrazluk, stiže uskoro novi, srebrnjak, pa odmah podignu cene do besvesti, svake godine je tako

Uhhhh... Svestrane :lol:

Salonke, tamno plave (navy) ili približno tome, štikla do 8cm, dovoljno elegantne za fancy dogadjaje, a opet dovoljno "normalne" i ovako da ih nosim, udobne za pešačenje (ne na duge staze, ali da mogu da prepešačim više od kola do sale bez žuljeva i iščašenih zglobova)... Po mogućstvu od pliša/somota... Djon koji se ne kliza...

Itd :lol:

bata je imao prosle god na tu foru..idi vidi sta sad imaju

Све сам очистила и орибала, а није ни чудо кад сам устала с петловима...

Сад пијем кафу, мала почиње да се спрема, слави данас рођендан са друштвом.

Први пут се спрема потпуно самостално :heart:

Čestitam i sa srećom!

- - - - - - - - - -

Kod mene promena plana
Čaj i plazma pa da vozimo kola ručak kasnije

Хвала, хвала, али није јој рођендан данас, већ 27.
Али су поподне у школи, сад је опуштеније...

Која кола, нешто ново или она са поправке?

Jeste vozno stanje ostale su sajtne
Koštaće nas Boga oca
Idemo da vidimo kolko će nas odrati
Sve dadoh na kola

- - - - - - - - - -

Moram sve da popravim do tehničkog al i zbog nas samih
Pa nek služe još dugo nadam se :aha:

- - - - - - - - - -

Čekam muža da dovede Hunda pa da idemo

Самујем, моји одоше, мала се скоцкала, сва је важна...

Као да је обукла вечерњу тоалету и кренула на неки бал, а не џинс и мајицу :lol:

Али ми је лепа, срце мајкино, сва танка и висока :heart:

А 27. идемо на ручак, седеће по први пут у колима напред, једва чека...

• Podržavam
Reactions: Em.
Do sada smo radili po dvoristu i u bastici.
Rezali, oblikovali, kopali, riljali, sadili...:)

Narcisi, lale i zumbuli, sve sto sam zasadila prosle godine, sve je ponovo izniklo. Obzirom da sam „pocetnik“ u bastenskim radnjama - mnogo se radujem.
Danas sam u velikim zardinjerama za balkon zasadila mesavinu livadskog cveca. Videcemo sta ce od toga biti. :)

Све сам очистила и орибала, а није ни чудо кад сам устала с петловима...

Сад пијем кафу, мала почиње да се спрема, слави данас рођендан са друштвом.

Први пут се спрема потпуно самостално :heart:

Cestitam, neka je ziva i zdrava sto godina :heart: malo

da li je realno da je na kalenicu kg crnog luka 300 din : S

...na brdu je juce kg bio 100,00...

- - - - - - - - - -

odeš lepo u Frikomove radnje sa smrznutim povrćem i kupiš kilo crnog luka iseckanog i smrznutog za 110 din. i pevaš,
znam da je nekad potrebno imati i sveži, ali tri komada za supu ili salatu možeš uzeti gde god hoćeš za sitne novce,
bezobrazluk, stiže uskoro novi, srebrnjak, pa odmah podignu cene do besvesti, svake godine je tako

..vidis nikad mi nije palo na pamet da to kupim, a nije lose imati iseckan, zbog toga sto o tome nisam razmisljala kupila sam secka da mi bude lakse da "seckam" kad ne mogu ni da stojim na nogama posteno.....i koristim ga nije da stoji i kupi prasinu, ali me cudi da se toga nisam setila...:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back