Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, Софо, нисмо сви, само сам ја поставила питање зашто са телефоном у вц...
Тај тренд видим и овде на послу, крене у вц са телефоном у руци, не у џепу, и разговара док пишки, док се облачи, могу да замислим како оперу руке.
И то и мушки и женски...

Najverovatnije ni ne operu :sad2:

Ne znam dal neka koristi eucerin,hijaluron filer? On je oko 3000 po apotekama.ja svake godine uhvatim akciju,kupis aprilski broj,vec je na trafikama,casopisa lepa i srecna,tu je ponuda za pretplatu,ta krema,50 ml i godisnja pretplata na casopis.casopis je sranjce,ali ja volim da prelistam.

- - - - - - - - - -

Zaboravih cenu :lol:
1548 din

smokva, kraljica akcija :lol:
prvi put cujem za taj filer i za casposis i za ceo poduhvat. ali, pozdravljam :D

I jako mi je zao ljudi ciji roditelji nece da cuvaju unucice.
Meni je nepojmljivo.
Nisam odrasla u takvoj porodici
Mi smo kao deca svuda bili zeljni, jedva su cekali da dodjemo i jedni i drugi par baba i deda
I sve su nam udovoljavali, ma sve...
Da ostajemo dokle zelimo, da nas baba u 5 ujutru ceka da nam sece sunke
Da spavamo dokle zelimo
Bukvalno sve...

Jednom se mama posvadjala sa mojim bratom, i on besno ode iz stana
I nema ga nema... mi se vec zabrinuli(pubertet)
Kad zove deda, (a on otisao u selo) kako je on bio besan sto je mama vikala na njega...
Svasta joj rekao, da ne mora vise po njega da dolazi, ima on gde da zivi, kakav je to nacin vikati na svoje dete... :heart:
Isto tako i ovi drugi... baba kuva snenokle i da meni da mutim zumanca i secer... ja tri puta pojedem celu smesu, mama kad je videla pozelenela, a baba samo kaze Nema veze, napravicemo novu :heart:

Uh... kako mi nekad nedostaju :heart:

A nasi roditelji tako za nas danas.
Za nasu decu isto.
Ne postoji stvar koju ja sad da trazim od mog tate, da ce on reci ne. Ne postoji
Ne postoji vreme u koje da ga nazovem i kazem Treba mi, da on nece doci, doleteti
Ne postoji ideja koju bi predlozila mami, da me ona nece podrzati i pomoci
Bukvalno za sve.

Kod nas je sistem “Mama, tata jel...” “Moze.”

Da ih pitam da moja deca zive sa njima narednih deset godina, rekli bi moze.
Ma sve moze.

Za nasu decu isto.
Ne postoji stvar koju ja sad da trazim od mog tate, da ce on reci ne. Ne postoji
Ne postoji vreme u koje da ga nazovem i kazem Treba mi, da on nece doci, doleteti
Bukvalno za sve.

Ma sve moze.

За своје дете ћу и ја, као што ће она морати за своје.
Ја нисам вртић, могу да причувам ако жели у позориште или на вечеру, али не желим да будем бака сервис.
Да, у гадну бабу растем, ко жели децу мора да брине о њима.

За своје дете ћу и ја, као што ће она морати за своје.
Ја нисам вртић, могу да причувам ако жели у позориште или на вечеру, али не желим да будем бака сервис.
Да, у гадну бабу растем, ко жели децу мора да брине о њима.

Ja ću biti divna baba, samo da me ne smaraju.... :lol:

Ot: Doručkujem.

Za nasu decu isto.
Bukvalno za sve.

Ma sve moze.

moje dete je imalo samo jednog dedu, jer je moj muz izgubio oca rano
bez tog jednog dede je ostala sa 13 godina i danas ima jaku emociju prema njemu
iako je sahranjen 2004.godine, redovno ga posecujemo na groblju
i te emocije koje je on njoj i sestricu dao kroz odrastanje svojom paznjom su im detinjstvo obogatile i obogatile su njih kao ljude
ja mislim da priroda nekako to sve uredi sama, pa taman kad se odmoris od podizanja svog deteta koje si postavio na noge, proradi ti instikt za potomstvo ponovo
i sigurna sam da cu kao baba mnogo sadrzajnije i opustenije da uzivam deci svoje dece, nego sto sam u njima
nisam za to da babe i dede budu roditelji unucima, ali jesam tu za svoje dete i njenu porodicu kad god zatreba
kad bude imala svoju decu, odluka nje i njenog muza ce da bude da li ce i kada decu u vrtic, ali se ja nadam da ce zdravlje da me sluzi da mogu da im budem puna podrska da dete ne mora u vrtic barem do trece godine dok ne stabilizuje imunitet
a posle naravno da treba da s edruzi sa svojim vrsnjacima
jedva cekam da postanem baba, sad sam samo babatetka :)

- - - - - - - - - -

Ja sam trenutno na L'orealu (ili kako se već piše). Eucerin mi ne prija generalno kao marka, isušuje mi kožu. Viši mi je u tom smislu bolji.

i ja sam na lorealu..mislim da ih koritim poslednjih 30godina i prezadovoljna sam

moje dete je imalo samo jednog dedu, jer je moj muz izgubio oca rano
bez tog jednog dede je ostala sa 13 godina i danas ima jaku emociju prema njemu
iako je sahranjen 2004.godine, redovno ga posecujemo na groblju
i te emocije koje je on njoj i sestricu dao kroz odrastanje svojom paznjom su im detinjstvo obogatile i obogatile su njih kao ljude
ja mislim da priroda nekako to sve uredi sama, pa taman kad se odmoris od podizanja svog deteta koje si postavio na noge, proradi ti instikt za potomstvo ponovo
i sigurna sam da cu kao baba mnogo sadrzajnije i opustenije da uzivam deci svoje dece, nego sto sam u njima
nisam za to da babe i dede budu roditelji unucima, ali jesam tu za svoje dete i njenu porodicu kad god zatreba
kad bude imala svoju decu, odluka nje i njenog muza ce da bude da li ce i kada decu u vrtic, ali se ja nadam da ce zdravlje da me sluzi da mogu da im budem puna podrska da dete ne mora u vrtic barem do trece godine dok ne stabilizuje imunitet
a posle naravno da treba da s edruzi sa svojim vrsnjacima

jedva cekam da postanem baba, sad sam samo babatetka :)

- - - - - - - - - -

i ja sam na lorealu..mislim da ih koritim poslednjih 30godina i prezadovoljna sam

ovako bih i ja volela :aha:
ja sam beskrajno zahvala svojim roditeljima za svu pomoc koju su nam pruzili u podizanju dece i volela bih kad bih mogla svojoj deci tako da se nadjem i pomognem. deca vole druzenje sa babama i dedama, vikende kod njih, uzivanje u maksimalnoj paznji koja im je posvecena.
to nikako nema veze sa time da li mi kao roditelji brinemo o nasoj deci. ne radi se tu o gastoskoj varijanti ostavljanja dece kod baba i deda mesecima i godinama.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back