Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eo,satju dodem do Vrižidera da vidim, nisam na tapatalku inače bih sliko....

greška - AVE, ne ava.. nisu od "av-av"...nači ša kaže:

"Kranjska klobasa, zašpiljeno dobra od 1886."
( :

Par ne možeš ti da pojedeš...baš kad si gladna... ja mogu...a cena je negde oko 260 din, ako se dobro setjam.

Poslednja izmena:
mene jebu onu držači za kese tamo, moraš lepo na samouslužnim da namestiš...pa počne da obaveštava automat...niste dobro namestili kesu niste dobro namestili kesu....probajte ponovo...kao da nemam bus+ nemate kredita, molimo dopunite karticu, taj fazon,,,,svi moraju da znaju, ceo bus da se švercujem i da ne umem da nametim kesu...tako da to bi treblo objeditini u digitalizaciji..."niste dobro namestili kesu probajte ponovo nakon što dopunite kredit na bus+ kartici..hvala..."

Nisam jela nocas!!!! :zbanana:
Iako sam ustajala, popila sam malo koka kole, nategla iz flase jel. Inace ja kkolu ne pijem. U zivotu je nikad nisam porucila ni kupila. To mm donese kad nam dolaze gosti koji vole, znaci stoji garant mesec dana.
Nije ni bitno!
Bitno je da sam otvarala fioku sa slatkisima i zatvorila!
Nisam jela nocas ljudi!!!! :)

A moram da vam napisem koje su misli dok idem prema kuhinji.
“Nemoj jesti. Ali ako je npr.pola 5 ili 5 proslo onda mozes, to je fakticki taj dorucak koji ti svi drobe da moras da pocnes da jedes, znaci ako je proslo pet slobodno se najedi cega god hoces, pojedi celu cokoladu!”
Pipam mm tel, uvek je u kuhinji na punjacu, “U jbt tek je pola 2” :lol: “Sta sad? Ni blizu pet! Aj da popijem malo soka! Nema negaziranog, ima kole u ostavi, e super, iako je ne volim! A da samo pogledam da li ima nesto slano u fioci, jer nisam rekla da necu slano vec necu slatko.(otvaram fioku) jbt nema nista slano, sem ovog otrova iz paketica(neki tuc), to ne mogu, jezivo je odvratno, bolje mi sunku da jedem! E pravac krevet!(zatvaram fioku)”

Ponosna sam na sebe :malav:

Bravo cicak!
I ja sam ponosna na sebe,lopatu u sake,pa prvo da ocistim stazu do kapije.lele sto je teska lopataz:cry:
Al to je muz kriv,juce me je terao da cistim metlom kucu sa tegovima oko zglobova saka.posle nisam mogla ni da mahnem.
Pa sam onda ocistila tatina kola,pa kad sam zavrsila on izadje i kaze da nece u grad po ovom vremenu,pa onda moja kola.25 cm snega,merila sam.okom jel :lol:
A do grada slalom,nista ocisceno nije

bravo Cicak, iako si sa koka kolom uzela kalorija kao da si par kasika secera strpala u sebe..al ajd, bar je tecna :)

ok, da nemam psa, psovala bi uzduz i popreko i sneg i bljuzgu i led i sve...al kad nju izvedem pre posla i vidim idiota koji skace i valaj se i zove me da se igramo po znegu, istopi mi se sav nervozluk.
a, sto se kasa i kasirki tice, brza sam, nista mi ne smeta, osim pomenutog bacanja artikala, po cemu su kasirke u idei nadaleko poznate...ja ne znam gde ih nalaze i kako ih tacno obuce za kasu, ali su ubedljivo najgore. bar u idei u koju ja idem. sve im je tesko i sve im smeta i nekad su prepsore, nekad samo sto i mene ne provuku kroz onaj citac.
u lidlu jos nisam bila :rumenko:
iako me niko nije ni pitao.

- - - - - - - - - -

po Znegu :neutral:

E pa fala zene :zag:
Divne ste... :heart:

Smoki kako je mama?
I mislim da je krajnje vreme da nadjes svalera u ledincima, jer dva kod kuce u ns ti sneg svako jutro cistiti nece :lol:
Znaci neki komsija, koji ima dobru lopatu, prosetaj malo, smekni ko je najvredniji i sprovedi.
Meni cak i mm bude zao kad vidim da cisti sneg. :lol:

Vejo,
Divim se na volji da pre posla izadjes.
Kad ustanes ujutru?
Ja zimi pidzamu ne bi presvlacila. Bas me ovo vreme satra. Treba mi sunce

A pa necu ja da budem jedina koja se nije izjasnila oko kasa
Pa ovako...ne podnosim da cekam u redu,kosa mi se dize kad neko pre mene ne izvadi,otvori i pripremi novac ili karticu.toliko sam nestrpljiva da cesto onom pre mene pomazem u pakovanju.ja sam brza,doduse nista ne slazem u kese,samo trpam,pa mi ni bacanje kasirkino na gomilu ne smeta.i zato obozavam lidl

Smoki kako je mama?
I mislim da je krajnje vreme da nadjes svalera u ledincima, jer dva kod kuce u ns ti sneg svako jutro cistiti nece :lol:
Znaci neki komsija, koji ima dobru lopatu, prosetaj malo, smekni ko je najvredniji i sprovedi.

Vejo,
Kad ustanes ujutru?
Tako će i Smokvi biti žao ako joj komšija bude čistio sneg.Komšija-rod najrođeniji.

Sta konkretno znaci da vidim koji komsija ima dobru lopatu??? Mislim zeno,ja sam u klimaksu,ne lopatam se vise :lol:
Imam divne komsije,jutros mi komsinica lopatom cisti sneg oko kola da mogu da pridjem
Mama je nocas pravila sou sa ustajanjem,ali bar nije imala bolove,a onda sam ja super

Tako će i Smokvi biti žao ako joj komšija bude čistio sneg.Komšija-rod najrođeniji.

NEce
Zao joj sebe kad svako jutro cisti sneg... :lol:

- - - - - - - - - -

Sta konkretno znaci da vidim koji komsija ima dobru lopatu??? Mislim zeno,ja sam u klimaksu,ne lopatam se vise :lol:
Imam divne komsije,jutros mi komsinica lopatom cisti sneg oko kola da mogu da pridjem
Mama je nocas pravila sou sa ustajanjem,ali bar nije imala bolove,a onda sam ja super
Iskreno, bas da li ima dobru lopatu za sneg. :lol:
Da moze brzo da ti ocisti prilaz i auto.
Cekaj malo da dodje prolece pa ces se predomisliti, kad sve pocne da pupi... :zper:

Smoki kako je mama?

Vejo,
Kad ustanes ujutru?

jutros sam ustala u 5:15 :)))
takav mi je ritam, rano legnem preko nedelje, ujutru mi nista nije tesko, obicno i kuvam dok pijem prvu kafu..
uvece sve spremim, ujutru na sporet i cerka ima toplo da ruca. sto se psa tice, ni ona mi nije problem tj naucila sam sebe da, ako nesto moram da uradim, onda to radim bez gundjanja. a pas mora napolje, to je nasa obaveza i kraj price.
ne razmisljam o tome kao o necemu sto mi tesko pada, nego kao sastavnom delu svog uobicajenog dana.

jutros sam ustala u 5:15 :)))
takav mi je ritam, rano legnem preko nedelje, ujutru mi nista nije tesko, obicno i kuvam dok pijem prvu kafu..
uvece sve spremim, ujutru na sporet i cerka ima toplo da ruca. sto se psa tice, ni ona mi nije problem tj naucila sam sebe da, ako nesto moram da uradim, onda to radim bez gundjanja. a pas mora napolje, to je nasa obaveza i kraj price.
ne razmisljam o tome kao o necemu sto mi tesko pada, nego kao sastavnom delu svog uobicajenog dana.

E pa svaka cast! Sta si ti u horoskopu? Da nisi lav ili ovan?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back