...koje su to kranjske Monjo? ja koje god kupim nesto su mi masne i teske, pa ih izbegavam, a nekad sam ih rado jela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na njih idem samo kad imam par artikala u ručnoj korpi, niske su mi i zabole me leđa od tog savijenog položaja, pa još stalno pokreti levo desno. Za više od pune ručne korpe nisu dobre, bar ne ove kod nas. Možda su neke druge bolje.

Eo,satju dodem do Vrižidera da vidim, nisam na tapatalku inače bih sliko....
greška - AVE, ne ava.. nisu od "av-av"...nači ša kaže:
"Kranjska klobasa, zašpiljeno dobra od 1886."
( :
Par ne možeš ti da pojedeš...baš kad si gladna... ja mogu...a cena je negde oko 260 din, ako se dobro setjam.
..u Maxiju ili gde kupujes da znam gde da trazim....
U Idei, jedno vreme ih nisu imali... sad imadu..
...e hvala puno ...

“Sta sad? Ni blizu pet! Aj da popijem malo soka! Nema negaziranog, ima kole u ostavi, e super, iako je ne volim! A da samo pogledam da li ima nesto slano u fioci, jer nisam rekla da necu slano vec necu slatko.(otvaram fioku) jbt nema nista slano, sem ovog otrova iz paketica(neki tuc), to ne mogu, jezivo je odvratno, bolje mi sunku da jedem! E pravac krevet!(zatvaram fioku)”

Tako će i Smokvi biti žao ako joj komšija bude čistio sneg.Komšija-rod najrođeniji.E pa fala zene![]()
Divne ste...![]()
Smoki kako je mama?
I mislim da je krajnje vreme da nadjes svalera u ledincima, jer dva kod kuce u ns ti sneg svako jutro cistiti nece
Znaci neki komsija, koji ima dobru lopatu, prosetaj malo, smekni ko je najvredniji i sprovedi.
Meni cak i mm bude zao kad vidim da cisti sneg.
Vejo,
Divim se na volji da pre posla izadjes.
Kad ustanes ujutru?
Ja zimi pidzamu ne bi presvlacila. Bas me ovo vreme satra. Treba mi sunce

Tako će i Smokvi biti žao ako joj komšija bude čistio sneg.Komšija-rod najrođeniji.

Iskreno, bas da li ima dobru lopatu za sneg.Sta konkretno znaci da vidim koji komsija ima dobru lopatu??? Mislim zeno,ja sam u klimaksu,ne lopatam se vise
Imam divne komsije,jutros mi komsinica lopatom cisti sneg oko kola da mogu da pridjem
Mama je nocas pravila sou sa ustajanjem,ali bar nije imala bolove,a onda sam ja super

E pa fala zene![]()
Divne ste...![]()
Smoki kako je mama?
I mislim da je krajnje vreme da nadjes svalera u ledincima, jer dva kod kuce u ns ti sneg svako jutro cistiti nece
Znaci neki komsija, koji ima dobru lopatu, prosetaj malo, smekni ko je najvredniji i sprovedi.
Meni cak i mm bude zao kad vidim da cisti sneg.
Vejo,
Divim se na volji da pre posla izadjes.
Kad ustanes ujutru?
Ja zimi pidzamu ne bi presvlacila. Bas me ovo vreme satra. Treba mi sunce
))jutros sam ustala u 5:15))
takav mi je ritam, rano legnem preko nedelje, ujutru mi nista nije tesko, obicno i kuvam dok pijem prvu kafu..
uvece sve spremim, ujutru na sporet i cerka ima toplo da ruca. sto se psa tice, ni ona mi nije problem tj naucila sam sebe da, ako nesto moram da uradim, onda to radim bez gundjanja. a pas mora napolje, to je nasa obaveza i kraj price.
ne razmisljam o tome kao o necemu sto mi tesko pada, nego kao sastavnom delu svog uobicajenog dana.
E pa svaka cast! Sta si ti u horoskopu? Da li nisi lav ili ovan?

takav je i moj muz
Ne vredi pričati da se okane, taj čovek je kao čigra.