Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, ali još od Rapsodije me drži utisak da novac ne usrećuje, a da ljudi sa mnogo novca su često usamljeni i nikad sigurni u osećanja onih oko njih. .
izvini ali nisi u pravu..novac usrecuje.. to je cinejnica..zato svi mi i radimo..ne samo zbog prezivljavanja nego i da bi imali za sebe i svoje nesto lepo.. a ovo oko usamljenosti..glupost.. covek je usamljen sa ili bez novca..to zavisi od toga kakva mu je priroda a ne koliki mu je novcanik.

- - - - - - - - - -

Ostaje... Novi Zeland, iako mi je i on previše mrduljav al nešto mora trpeti.

opaaa :)
znas da svi bogartasi tamo kupuju zemlju?
i ne zezam se..pola silikonske doline (ne ove nase) :D je tamo

ima nesto oko novog zelanda i predstojecih burnih desavanja u svetu :)

Mogu da vas upoznam, odavde je.
Kul je lik, alkos, uvaljuje se ribama u gajbu, tretira žene kao stoku - dakle sve ono što jedno žensko samo poželeti može :kez:

Nije to dobro
Provedeš pola života u mržnji i nezadovoljstvu.
Neci imaju za rad dva naziva: Beruf je posao koji obavljaš, Berufung je poziv, ono što radiš od srca.
Poenta je da imaš Berufung, a ne Beruf

imam ja sta "raditi". kuvao bi nesto svaki dan, uzeo privatne trenere, masaze, bavio bi se muzikom, putovao sa kamperom, uglavnom, za cas bi mi prosao dan.

izvini ali nisi u pravu..novac usrecuje.. to je cinejnica..zato svi mi i radimo..ne samo zbog prezivljavanja nego i da bi imali za sebe i svoje nesto lepo.. a ovo oko usamljenosti..glupost.. covek je usamljen sa ili bez novca..to zavisi od toga kakva mu je priroda a ne koliki mu je novcanik.

- - - - - - - - - -

Pa da, ima. Samo eto mene u Srbiji, a loto čak ni ne igram :lol:

Mogu da vas upoznam, odavde je.
Kul je lik, alkos, uvaljuje se ribama u gajbu, tretira žene kao stoku - dakle sve ono što jedno žensko samo poželeti može :kez:

Nije to dobro
Provedeš pola života u mržnji i nezadovoljstvu.
Neci imaju za rad dva naziva: Beruf je posao koji obavljaš, Berufung je poziv, ono što radiš od srca.
Poenta je da imaš Berufung, a ne Beruf
ovo mi se bash dopada.
ne mogu da zamislim zivot u kome nista ne radim, zaista.

- - - - - - - - - -

Ne moraš da se izvinjavaš, sve ok.
Samo, ja mogu da mislim kako želim.
Nevezano za tvoj post, pada mi na pamet da je najpametnije ćutati....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back