Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam radila nokte, a na kažiprstu i srednjem prstu na desnoj ruci, ne mogu da oporavim nokte mesecima, preko živca mi se listaju. Ne znam više šta da radim. A sad gledam, ladno sam uzela skidač laka sa acetonom. :sad2: Mažem i onaj Eveline 8u1, pri kraju mi je, ali nisam nešto zadovoljna, ne znam šta drugo da uzmem...

Mislim da svi skidaci u osnovi imaju aceton, samo u razlicitoj koncentraciji I sa razlicitim dodacima.
Meni nokte samo nekoliko slojeva laka moze ocuva od listanja I krzanja.
Proslog mjeseca stavila gel lak I ne mogu da vjerujem da mogu oprati sudove, oribati stan I oprati kosu a da ne istopim nokte.
Jos da nadjem negdje povoljno geliranje...

Pa dobro, nisam baš proučavala, ali uglavnom, na ovom što imam sad baš piše da ima, a imam neki stari uljani na kome piše da nema.
Razmišljala sam o gelu i tako tome, a onda mi je drugarica rekla za ojačavanje prahom, pa sad razmišljam o tome, ali dosta je skupo, pa ostaje mi na razmišljanju trenutno....
Mislim, oko 7000 izađe sve što treba da uradim sama...

Dobro jutro Mina, ides li danas negde na slavu ?
Не,, Смарти, нико од познаника не слави ову славу, сви углавном Аранђеловдан и по који Никољдан.
Напољу пљушти, а ми морамо на гробље, данас је Побусани понедељак.
Офарбала сам јаја за Ускрс нашим најмилијима који више нису са нама.

Не,, Смарти, нико од познаника не слави ову славу, сви углавном Аранђеловдан и по који Никољдан.
Напољу пљушти, а ми морамо на гробље, данас је Побусани понедељак.
Офарбала сам јаја за Ускрс нашим најмилијима који више нису са нама.
Citam na vestima ... strasno :eek:

Gud morning dobri narode :)
I ovde pada ali ne lije
Nocas jeste, sada onako sitno natapa, deca otrcase bez kisobrana i kapuljaca do auta, nije strasno, padi sto bi rekli...
Ja nocas jela neki eVrokrem i pila sveps(?!)(inace ne pijem gazirano jer ne volem-bas ponekad reda radi u gostima) i sad me stomak malo bolucka

Razmisljam se da li da idem danas u vin ili ne
Mislim da cu ostati kuci da operem ves, peglam i mozda nesto skuvam, takoreci da ne radim nista :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back