- Poruka
- 50.281
izvini ali koja je poenta stavljanja dezodoransa kad ides da spavas?
Meni isto ovo nikad nije bilo jasno.
Pri tom se i treba znojiti. I svu tu hemiju koristit što manje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne citam novine, ne kuvam ni nista ni nesto![]()

Meni isto ovo nikad nije bilo jasno.
Pri tom se i treba znojiti. I svu tu hemiju koristit što manje.
nikad ne kazes kao i ostali sta se radi trenutno![]()

ja zivim dosadan zivot strebera tako da nikad ne radim nista posebno za pohvaliti se..![]()
A šta ćeš...

ja zivim dosadan zivot strebera tako da nikad ne radim nista posebno za pohvaliti se..![]()
kupanje mackanje koze losionom i dezodorans i onda sam zvanicno cista, spremna da se uprljam ponovo
u potpisu sizif 
Pa navika da stavim posle svakog tusiranja, da budem sveza, osecam se svezije i prijatnije, nekako me to kompletira kao zavrsni glanc u procesu ciscenjakupanje mackanje koze losionom i dezodorans i onda sam zvanicno cista, spremna da se uprljam ponovo
u potpisu sizif
![]()

Pa navika da stavim posle svakog tusiranja, da budem sveza, osecam se svezije i prijatnije, nekako me to kompletira kao zavrsni glanc u procesu ciscenjakupanje mackanje koze losionom i dezodorans i onda sam zvanicno cista, spremna da se uprljam ponovo
u potpisu sizif
![]()
Ја сам морала да одустанем од дезодоранса, појавили су ми се чворићи испод пазуха...чим сам престала да их користим, све се повукло.
А ово је откровење.
Парфеме исто наносим само на гардеробу, последњи пут сам нанела на кожу кад сам завршила факултет, једва сам средила кожу после тога...
Ok ako ideš napolje, ali ako ideš da spavaš![]()

Ispade da se kupate i mirišete samo zbog drugih ljudi....
Ako biste sedeli kod kuće, sami, ne biste ništa od toga radili?![]()
Ispade da se kupate i mirišete samo zbog drugih ljudi....
Ako biste sedeli kod kuće, sami, ne biste ništa od toga radili?![]()

Ok ako ideš napolje, ali ako ideš da spavaš![]()

Merlin Monro je to davno objasnila![]()

dezodorans se i stavlja zbog drugih jer ti sam sebi ne mozes da smrdis..
kupanje i pranje je stvar licne higijene i nema veze sa mirisanjem.
jel ona ono bese rekla da za spavanje oblaci par kapi sanela?![]()

ja bih to proverio da li je takav osecaj odavno ili od skora otkad ima tog novog tipa![]()

Čekaj bre. Istuširate se pred spavanje i toliko se znojite noću da se probudite smrdljivi ako ne stavite dezodorans?![]()