Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa navika da stavim posle svakog tusiranja, da budem sveza, osecam se svezije i prijatnije, nekako me to kompletira kao zavrsni glanc u procesu ciscenja :lol: kupanje mackanje koze losionom i dezodorans i onda sam zvanicno cista, spremna da se uprljam ponovo :lol: u potpisu sizif :lol:

to sreco!

- - - - - - - - - -

Ја сам морала да одустанем од дезодоранса, појавили су ми се чворићи испод пазуха...чим сам престала да их користим, све се повукло.
А ово је откровење.
Парфеме исто наносим само на гардеробу, последњи пут сам нанела на кожу кад сам завршила факултет, једва сам средила кожу после тога...

aluminijum u dezodoransu i jos dve hemikalije uzrokuju to,a moze i ne daj boze i rak da dodje,ali nije to toliko istrazeno

Ok ako ideš napolje, ali ako ideš da spavaš :think:

Ma pricamo kad idem da spavam
Imam i klasicni stik sa svom hemijom a imam i onaj bio bez al i sl cuda. Taj bio stavim za spavanje, za po kuci. A ovaj klasican za napolje
Znojis se i kad spavas, sto nije oroblem, al necu da midim bre :lol:

A sta kad ne ides sama da spavas a, i to je fizicka aktivnost bre, treba stik :lol:

ja bih to proverio da li je takav osecaj odavno ili od skora otkad ima tog novog tipa :kez:

E pa ne spavam sa njim :malav:
Prc :p

E onaj bivsi od zimus je isto sprcao sebe pred spavanje, bez obzira dal cemo da spavamo ili jok....eto nisam jedina :lol:

Ima.nas koji volimo da mirisemo :p

- - - - - - - - - -

Čekaj bre. Istuširate se pred spavanje i toliko se znojite noću da se probudite smrdljivi ako ne stavite dezodorans? :eek:

Ne
Samo je stvar navike i refleksa
Isto kao sto.posle tusiranja uvatis kremu pa se mackas....
Nema razlike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back