Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чиста сода, не мора ни она медицинска, 80 динара Ц пола кг...ја сам била врло скептична, али сам пробала, које је то олакшање било, да не морам више да се њушкам чим се ознојим ..

- - - - - - - - - -

Па да, зато и ради...

Како је апликујеш?

Иначе, послушала сам те за јаја. Убудуће само по твом рецепту. Само 4 пукла. :)

:zag:

После туширања упијем пешкиром воду и нанесем испод пазуха прах, то је све.
Занимљиво. Баш ћу да пробам. Увек имам у кући соду бикарбону,а љубитељ парфема и дезодоранса нисам. Склона сам да развијам алергије, посебно у регији пазуха.
Хвалааа :heart:

otkud ti sofijo : D

Свратила, да ме не заборавите. :lol:

Занимљиво. Баш ћу да пробам. Увек имам у кући соду бикарбону,а љубитељ парфема и дезодоранса нисам. Склона сам да развијам алергије, посебно у регији пазуха.
Хвалааа :heart:

Свратила, да ме не заборавите. :lol:

Ја сам морала да одустанем од дезодоранса, појавили су ми се чворићи испод пазуха...чим сам престала да их користим, све се повукло.
А ово је откровење.
Парфеме исто наносим само на гардеробу, последњи пут сам нанела на кожу кад сам завршила факултет, једва сам средила кожу после тога...

Izasla mi fotka u forbs magazinu :cool:
Nije pod mojim imenom al nema veze
Kako kadriram poljubicu samu sebe u dupe :rotf:

Како бре нема везе? :evil:

Ја бих их контактирала, мајке ми! То је крађа ауторских права. Знаш како се то масно плаћа у свету? Знаш сигурно.
Посебно што ти је фотографија посао од ког живиш.

- - - - - - - - - -

Ја сам морала да одустанем од дезодоранса, појавили су ми се чворићи испод пазуха...чим сам престала да их користим, све се повукло.
А ово је откровење.
Парфеме исто наносим само на гардеробу, последњи пут сам нанела на кожу кад сам завршила факултет, једва сам средила кожу после тога...

Тако се и ја трудим, само на одећу. Већ од данас ћу да пробам то са содом. :lol:

А ово је откровење.

Nzn sta si koristila od dezodoransa, ali tesko da su se cvorici pojavili zbog toga...
U svakom slucaju to je stvar koju trebas spomenuti lekaru...
Soda bikarbona je ok za pranje vesa, voca, glancanje srebra, ciscenje posude i za povremeno prskanje ispod pazuhe...ne izlecuje, ne cini cuda...cisto da se nadovezem..

Како бре нема везе? :evil:

Ја бих их контактирала, мајке ми! То је крађа ауторских права. Знаш како се то масно плаћа у свету? Знаш сигурно.
Посебно што ти је фотографија посао од ког живиш.

- - - - - - - - - -

Тако се и ја трудим, само на одећу. Већ од данас ћу да пробам то са содом. :lol:

Ne bre stani malo
Nemam ja autorska prava, sve moje fotke pripadaju firmi
To kad radis sam za sebe onda je druga prica
Ja fotnula moj kadar moja ideja moje valjanje po podu moj skljoc...ja znam da je moja....meni dovoljno da porastem ko kvasac

Mene zato i mrzi svako veče da se tuširam jer posle tri minuta tuširanja kreće pola sata mazanja od glave do pete.
I to od kako znam za sebe jer imam užasno suvu kožu. Zato sam večito muku mučila jer su sva mleka za telo koja sam probala bila nedovoljno hidrantna za mene. Losioni su bolji, ali zbog osetljive kože ni ne mogu bilo šta da koristim.
Ko nema suvu i osetljivu kožu ne zna šta je patnja.
A sa godinama je sve gore. Zato mi je spas prirodna kozmetika koju sam pre milion godina koristila pa je četvrt veka nije bilo kod nas i sada je opet tu, pristupačnija nego ikada.
Najviše mi je falio njihov rolon, naročito kada je stariji klinac sa 11 godina počeo da se znoji, a izrasla mu šuma ispod pazuha. :sad2:
Sad gde god idem u goste umesto kafe, pića ili čokolade nosim ljudima dezodorans, sapun, tuš gel. Svi se oduševe i prebace se skroz na prirodnu kozmetiku.

Inače ni ja ne stavljam dezodorans pre spavanja, nisam znala da to iko radi. :think:

Nzn sta si koristila od dezodoransa, ali tesko da su se cvorici pojavili zbog toga...
U svakom slucaju to je stvar koju trebas spomenuti lekaru...
Soda bikarbona je ok za pranje vesa, voca, glancanje srebra, ciscenje posude i za povremeno prskanje ispod pazuhe...ne izlecuje, ne cini cuda...cisto da se nadovezem..

Ја и јесам ишла код лекара, то је било пре 10 година, радила мамо и све остале прегледе, то ми је он и рекао.
И нису се више појављивали...

izvini ali koja je poenta stavljanja dezodoransa kad ides da spavas?

tab,sta ti radis trenutno,sem sto forumašiš.citas novine,kuvas nesto....?

- - - - - - - - - -

izvini ali koja je poenta stavljanja dezodoransa kad ides da spavas?

pa da ne bi smrdela ujutru na znoj.neki ne vole smrad znoja ujutru.voli da mirise,pa ce ujutru da se istušira
ja uvece se istusiram,peglam roll on ispod miske i super

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back